Αθηναϊς Πολυχώρος Πολιτισμού

Καστοριάς 34-36, Αθήνα 10447
210-3480000
210-3480007
Contact Αθηναΐς Πολυχώρος Πολιτισμού

O Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναϊς­­­­­ αποτελεί την πιο ελκυστική και αξιόπιστη επιλογή για τη διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων.


Με πρωτοποριακή σχεδίαση, προηγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και αξεπέραστη ποιότητα υπηρεσιών, στις αίθουσες του πολυχώρου φιλοδοξούμε να προσθέσουμε έναν επιπλέον λόγο για τον οποίο θα θυμάστε με χαρά την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας. Εδώ οι προσωπικές σας επιδιώξεις, τα δικά σας όνειρα, έχουν τον πρώτο λόγο και εμείς δεσμευόμαστε να τα κάνουμε πραγματικότητα.
Οι αίθουσες δεξιώσεων γάμου του Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναϊς είναι ευρύχωρες και διαθέτουν μοναδική και ιδιαίτερη αισθητική. Στην αποκλειστική σας διάθεση θα βρίσκεται ο πολυτελής εξοπλισμός του χώρου, κρυστάλλινα και πορσελάνινα σκεύη άριστης ποιότητας, καθώς επίσης και ποικιλία από υφάσματα.
Παράλληλα, οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας θα αναλάβουν τη μουσική επένδυση, το φωτισμό, τη διακόσμηση γάμου και τον ανθοστολισμό πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τις δικές σας προτιμήσεις. Στον Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναϊς, οι γάμοι αντιμετωπίζονται ως γεγονότα μοναδικά και ξεχωριστά προσδίδοντάς τους την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα που τους ταιριάζει!

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /