Monterno Catering

Makris Tichos, Chania 73100, Crete
+30 2821032111 | +30 6974158396
Contact Monterno Catering

Γάμος με το Monterno Catering

Όλα τα ζευγάρια ξεκινώντας το όμορφο ταξίδι για να δημιουργήσουν τον τέλειο γάμο αναρωτιούνται τι είναι αυτό που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν, τι είναι αυτό που θα δώσει στους καλεσμένους τους την τέλεια ανάμνηση.

 

Ευτυχώς η απάντηση είναι απλή. Η περιποίηση των καλεσμένων, το art de la table και φυσικά οι γεύσεις που θα προσφέρουν στους καλεσμένους είναι τα βασικότερα συστατικά για να δημιουργήσουν την τέλεια ημέρα, την ημέρα του γάμου τους.

 

Το catering Μοντέρνο εδώ και 28 χρόνια γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει. Με μεγάλη προσήλωση και πολλή όρεξη καταφέρανε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου στην Κρήτη. Ολα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα πάντα την ανάδειξη της γνήσιας κρητικής και ελληνικής διατροφής, ακολουθώντας όμως τις τάσεις της εποχής, δημιουργούν για εσάς μοναδικές γεύσεις, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα άριστης ποιότητας, με τη δυνατότητα να καλύψουν κάθε είδος διατροφικής συνήθειας και να προσαρμόσουν με απόλυτη επιτυχία το μενού σας σε όλα τα είδη σερβιρίσματος, είτε αυτό είναι ένα εκλεπτυσμένο finger food style buffet είτε ένα επίσημο σερβιριστό μενού με ατομικά πιάτα.

 

«Αναζητώντας παλιές συνταγές των προγόνων μας και αναπαράγοντάς τις με τις μοντέρνες τεχνικές, καταφέραμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που ελληνική και μεσογειακή κουζίνα είναι σταθερά υψηλά στις προτιμήσεις σε όλο τον κόσμο» αναφέρουν οι ίδιοι.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /