ΟΛΟΝ - Full Flavor Events

Κασσάνδρας 11, 104 47 Αθήνα
210 34 70 004
210 34 70 140
Contact ΟΛΟΝ - Full Flavor Events

ΟΛΟΝ FULL FLAVOR EVENTS (by Odos  KASSANDRAS ) - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ , ΜΟΝΤΕΡΝΟ STYLING ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ  ENA ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΓΑΜΗΛΙA ΔΕΞΙΩΣΗ!

Η ομάδα του Οδός Κασσάνδρας catering επιβεβαιώνοντας την ικανότητά της να οδηγεί τις εξελίξεις ανανέωσε την εταιρική της ταυτότητα στο χώρο του catering,  λανσάροντας το νέο brand name ΟΛΟΝ FULL FLAVOR και υπόσχεται καινοτόμες ιδέες τόσο στην κουζίνα όσο και στο styling των πιάτων. Πρόκειται για μια εταιρεία-πρότυπο στο χώρο της εστίασης, η οποία γνωρίζει καλά τα συστατικά μίας επιτυχημένης δεξίωσης και φροντίζει πάντα για νέες γευστικές εμπειρίες χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά, επιλεκτικά διαλεγμένα. Έχοντας ως βάση την μεσογειακή κουζίνα και παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον χώρο της παγκόσμιας γαστρονομίας, η ομάδα του ΟΛΟΝ FULL FLAVOR CATERING  δημιουργεί πιάτα με αυθεντικές γεύσεις και μοντέρνο styling, άξια να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Η εμπειρία της ομάδας του ΟΛΟΝ FULL FLAVOR CATERING, οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες και οι σύγχρονες γαστρονομικές προτάσεις σε συνδυασμό με το άψογο art de table συντελούν σε μία άρτια και κομψή δεξίωση.

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /