Yalos Vouliagmenis

Iliou 19 & Selinis
Kavouri, Vouliagmeni
ATHENS
+30 210 8952555
Contact Yalos Vouliagmenis

Γάμος στο εστιατόριο “Γιαλός” στη Βουλιαγμένη – Μοναδική γευστική εμπειρία με θέα στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του Σαρωνικού

Το εστιατόριο «Γιαλός» βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, σε μία προνομιακή θέση στο Μικρό Καβούρι με υπέροχη θέα τον Σαρωνικό και τα μοναδικά, ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα του!
Ο χώρος του εστιατορίου μπορεί να φιλοξενήσει 120 άτομα, ενώ πάνω από τον δρόμο σε μεγάλες βεράντες λειτουργεί το Αργεντίνικο εστιατόριο «Carne» χωρητικότητας 150 ατόμων, το οποίο διαθέτει επίσης μαγευτική, πανοραμική θέα στη θάλασσα. Οι δύο αυτοί πανέμορφοι χώροι διατίθενται για κοινωνικές εκδηλώσεις και μπορούν να διακοσμηθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Με στόχο τη δημιουργία ενός μενού που θα καλύπτει απόλυτα τις δικές σας απαιτήσεις και προτιμήσεις, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία πιάτων καθώς η ομάδα των εστιατορίων μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε συνδυασμό επιθυμείτε να δημιουργήσετε. Άλλωστε τα δύο εστιατόρια διαθέτουν προσεγμένα μενού, είτε πρόκειται για κάποια εκδήλωση είτε για τους καθημερινούς πελάτες, καλύπτοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους καθώς αποτελούνται τόσο από πιάτα θαλασσινών όσο και κρεατικών.
Στα εστιατόρια «Γιαλός» και «Carne» η περιποίηση και το φαγητό είναι υψηλών απαιτήσεων. Απευθύνονται σε πελάτες που επιθυμούν η εκδήλωση τους να είναι μία μοναδική γευστική εμπειρία.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /