Ktima Myrrinous

Markopoulo Mesogaias 19003, Attica
+30 6987 271171 | +30 6974 328897
Contact Ktima Myrrinous

Αυθεντικό και ειδυλλιακό, το καταπράσινο Κτήμα Μυρρινούς φιλοξενεί την δεξίωση του γάμου σας και απογειώνει τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας!

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, ένας αυθεντικός και καταπράσινος χώρος στο Μαρκόπουλο, σας περιμένει να φιλοξενήσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας! Το Κτήμα Μυρρινούς απλωμένο σε 17 καταπράσινα στρέμματα, δεσπόζει σε μία μαγευτική πλαγιά των Μεσογείων, με μοναδικο σύνορο το φυσικό περιβάλλον.

Το κτήμα έχει διαμορφωθεί με πολλή αγάπη και αφοσίωση, προσδίδοντας μία υπέροχη εικόνα που αμέσως εντυπωσιάζει τον επισκέπτη ! Η ιδιαίτερη, πετρόκτιστη εκκλησία εναρμονίzεται με τα στοιχεία του υπόλοιπου χώρου όπου η πέτρα κυριαρχεί. Το πράσινο, η μαγευτική θέα, η υπέροχη αίσθηση που δίνει η διαμόρφωση του συνολικού χώρου γοητεύουν!

O υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής στεγασμένος χώρος του κτήματος, πλαισιώνεται από υπέροχα φωτισμένες πετρόχτιστες επιφάνειες και ένα εντυπωσιακής κατασκευής στέγαστρο. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους χώρους για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα καθώς και δυνατότητα παραχώρησης σουίτας για την προετοιμασία των νεονύμφων και τη διαμονή τους μετά την εκδήλωση. !

Αυθεντικό, ρομαντικό και ειδυλλιακό, το κτήμα Μυρρινούς είναι ο τέλειος χώρος για να φιλοξενήσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας! Η έμπειρη ομάδα του κτήματος με την πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, έχουν την δυνατότητα να αναλάβουν και τον στολισμό του γάμου ή βαπτισής σας.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /