Tatoi Estate

10 Erithreas st., Nea Erithrea, 14671
+30 2106200022
Contact Tatoi Estate

Γάμος στο Tatoi Estate: Ένας ονειρικός παράδεισος φιλοξενεί τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας!

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στα βόρεια προάστια με απίστευτο φυσικό κάλλος, το Tatoi Estate αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για έναν μαγευτικό γάμο! Το Tatoi Estate με την πολυτέλεια, το μεγαλείο και η αρμονία της φύσης, δημιουργούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα με έντονα ρομαντικά vibes, που θα χαρίσουν το τέλειο γαμήλιο σκηνικό για την τελετή ή το party των ονείρων σας.

 

Σε ένα καταπράσινο τοπίο μόλις λίγα λεπτά μακριά από την Εκάλη, με άφθονες ειδυλλιακές γωνιές για αξέχαστα φωτογραφικά ενσταντανέ, φανταστείτε τον εαυτό σας να πρωταγωνιστεί στο πιο όμορφο και ολόδικό σας παραμύθι. To κτήμα άπλετο και εντυπωσιακό, κερδίζει τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά, προσφέροντας μια πληθώρα επιλογών για την δεξίωση, τον γάμο και την βάπτιση, που θα ικανοποιήσει τις πιο υψηλές δικές σας απαιτήσεις αλλά και των καλεσμένων σας. Δύο ξεχωριστοί χώροι για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει, φιλοξενούν κάθε είδους εκδήλωση με το κύρος και την διάσημη υπογραφή της InterCatering που συνδυάζοντας τον επαγγελματισμό με την εμπειρία, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια, σας εγγυάται εδώ και 32 χρόνια ένα φίνο και απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Στον χώρο πρωταγωνιστεί το εκκλησάκι του Αγίου Γερασίμου, κατέχοντας μια περίοπτη θέση και προσθέτει την δική του πινελιά μεγαλοπρέπειας και χάρης, καθώς μπορεί να τελέσει κάθε είδους μυστήριο.

 

Το Tatoi Estate λόγω της θέσης του, είναι εύκολα προσβάσιμο από κάθε περιοχή της Αττικής, ενώ διαθέτει άνετο parking για την διευκόλυνση και την άρτια εξυπηρέτηση των αγαπημένων σας. Ζήστε την απόλυτη fairy tale εμπειρία μέσα στους ακαταμάχητους κήπους του κτήματος που πλαισιώνονται από μια κομψή πισίνα με περίτεχνο ψηφιδωτό, ένα γραφικό πετρόχτιστο εκκλησάκι, χαριτωμένα μονοπάτια με έντονη βλάστηση, προσεγμένο φωτισμό και μια πολυτελή βίλα. Το Tatoi Estate θα συνθέσει το ιδανικό σκηνικό για έναν εμβληματικό γάμο υψηλού επιπέδου.

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /