Ktima Valsami Corfu

Sgobou, 49083, Corfu
+ 30 6986987500
Contact Ktima Valsami Corfu

Κτήμα Βαλσάμη- ένας ονειρικός καταπράσινος χώρος στη καρδιά της Κέρκυρας

Ένα καταπράσινο, ονειρικό κτήμα 6 στρεμμάτων σας περιμένει μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της Κέρκυρας, για να φιλοξενήσει την δική σας μοναδική εκδήλωση.

Σπάνια δέντρα και φυλλώματα προσεκτικά επιλεγμένα εισάχθηκαν ειδικά για το Κτήμα Βαλσάμη από την Ιταλία και Ταϊλάνδη με σκοπό να δημιουργήσουν ένα πολυτελές περιβάλλον, υψηλού φυσικού κάλλους μοναδικό στον Ελλαδικό χώρο.
Ο χώρος αποπνέει ηρεμία και γαλήνη, αισθήματα που γίνονται αμέσως αντιληπτά από τους καλεσμένους σας με την είσοδό τους στον χώρο. Πρόκειται πραγματικά για έναν χώρο-όαση με τρεχούμενα διακοσμητικά νερά, όπου κυριαρχούν τα φυσικά υλικά όπως πέτρα και ξύλο, συνθέτοντας ένα σπάνιο τοπίο.

Οι υπερσύγχρονοι χώροι του Κτήματος Βαλσάμη μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 400 άτομα για κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Η πολυτελής σουίτα που υπάρχει στο πέτρινο κτίσμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας ενώ ο χώρος διαθέτει parking 500 θέσεων, για την εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.

Το Κτήμα Βαλσάμη, με την ιδιαίτερη αισθητική του και τις άριστες υποδομές του παντρεύει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με την διακριτική πολυτέλεια, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία δεξίωσης. Σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Χωρητικότητα: 400 άτομα 

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Χρήση σουίτας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Ιδιωτικό

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /