Ktima Anemolithi

+30 2744067921
+30 6944353996
Contact Ktima Anemolithi

Κτήμα Ανεμολίθι: Ένας καταπράσινος παράδεισος για το γάμο σας στο Λουτράκι Κορινθίας

Το «Κτήμα Ανεμολίθι» αποτελεί γέννημα του πατέρα Ανέμου και της μητέρας Πέτρας, των χαρακτηριστικότερων γνωρισμάτων του μοναδικού Λουτρακίου. Σμιλεύτηκε από εξειδικευμένους παλαιούς τεχνίτες με συγκολλητική ουσία την αγάπη των ιδιοκτητών του, αλλά και από ιδιαίτερα φυσικά υλικά, όπως πέτρες από τα Γεράνεια, τα Ιωάννινα και την Άρτα, σε συνδυασμό με υλικά παλαιών κατεδαφισμένων κατοικιών. Έτσι, δημιουργήθηκε πριν από δύο δεκαετίες στο Λουτράκι Κορινθίας, μια ανάσα από τον αστικό ιστό των Αθηνών, αυτός ο καταπράσινος χώρος με ποικίλα είδη φυτών, από διαφορετικά σημεία του κόσμου. 

 

Από το 2019 ο κήπος του Κτήματος, περιμετρικά της πισίνας, αλλά και του barbeque βρίσκεται στη διάθεσή σας για τη διοργάνωση ανεπανάλιπτων εκδηλώσεων, όπως γάμους, βαπτίσεις, ιδιωτικές δεξιώσεις, καθώς και για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Εκκλησία για την πραγματοποίηση του μυστηρίου, πίστα χορού που θα παρασύρει όλους του καλεσμένους, αλλά και ανεξάρτητο διαμέρισμα για τους πλέον νεόνυμφους θα βρείτε επίσης στο «Κτήμα Ανεμολίθι». 

 

Καθετί νέο πρέπει να ξεκινά με θετική ενέργεια, ενέργεια που η μοναδική ομορφιά του χώρου μας, είναι έτοιμη να σας προσφέρει. Για τις πιο σημαντικές και ξεχωριστές στιγμές σας, ένας ονειρικός χώρος σας περιμένει να τον απολαύσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, με συνέπεια και σεβασμό στην προσωπικότητά και τις δικές σας ανάγκες.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /