Anthidon Estate

Επαρ.Οδ. Μουρικίου-Δροσιάς, ΧAΛΚΙΔΑ
+30 22210 96465
Contact Anthidon Estate

Γάμος στο Kτήμα Ανθηδών - μοναδικες γαμήλιες δεξιώσεις με θέα τον Ευβοϊκό

 

Tο Anthidon Estate βρίσκεται στην περιοχή Ανθηδώνα, στην οποία πρωτοαναφέρθηκε ο Όμηρος στην Ιλιάδα. Τοποθετημένο αμφιθεατρικά, συνδυάζει ένα μοναδικό τοπίο βουνού και θάλασσας με ειδυλλιακή πανοραμική θέα στον Ευβοϊκό κόλπο, αποτελώντας το ιδανικό σκηνικό τόσο για την εκδήλωση σας όσο και για ποιοτική διαμονή, μόνο μια ώρα από την Αθήνα.

 

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ
Η αδιάλειπτη πανοραμική θέα της θάλασσας από το εντυπωσιακό αίθριο μπροστά από την πισίνα υπερχείλισης, αναδεικνύεται με επιλεγμένους φωτισμούς, εντείνονται την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της δεξίωσης. Το Αnthidon Estate διαθέτει μια μοναδική ευρύχωρη πολυμορφική αίθουσα, με εξωτερικούς και πλήρως κλιματιζόμενους εσωτερικούς χώρους, λιτής αισθητικής, ανεπιτήδευτες πολυτελείς γραμμές, σε φυσικές αποχρώσεις από ξύλο και πέτρα. Η δημιουργική του ομάδα - αποτελούμενη από εξειδικευμένο προσωπικό - αναλαμβάνει όλο το σχεδιασμό, την οργάνωση και διεξαγωγή της δεξίωσης, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια.

ΒΙΛΕΣ
Με γνώμονα την οικολογική συνείδηση, το Κτήμα Ανθηδών διαθέτει οκτώ πανέμορφες βίλες, κατασκευασμένες από μασίφ ξυλεία, αρχοντική, λιτή, αισθητική, και πέτρινα μονοπάτια. Ανάμεσα στις αιωνόβιες ελιές και κάτω από τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν, να αισθανθούν και να γευτούν την αληθινή εμπειρία της φύσης απολαμβάνοντας ένα περιβάλλον, αβίαστης λιτής πολυτέλειας, με τοπικό χαρακτήρα και όλες τις ανέσεις. Το Κτήμα Ανθηδών αποτελεί τον ιδανικό προορισμό τόσο για απαράμιλλες οικογενειακές διακοπές όσο και για ρομαντικές αποδράσεις ή ακόμα και για διακοπές με φίλους, προσφέροντας άνεση, πολυτέλεια και αξέχαστη διαμονή σε μια μαγευτική τοποθεσία, μόλις 1 ώρα μακριά από την Αθήνα.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /