Εις το Έπακρον

Μεταμόρφωση Σωτήρος Οδός Ψαρών, Μιντιλόγλι, Πάτρα, 26500
+30 2610 580309
+30 6936149191

ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ- Οι πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας γίνονται ομορφότερες!

Ο πολυχώρος ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων υψηλού επιπέδου.

Σε μια καταπληκτική ευδυλλιακή τοποθεσία, στις πλαγιές του Μιντιλογλίου, με θέα τον Πατραϊκό σε μια έκταση 6,5 στρεμμάτων, oι έμπειροι επαγγελματίες σας περιμένουν για να φιλοξενήσουν τις όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Στο κτήμα που αποτελεί τον βασικό υπαίθριο χώρο, οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν την αξεπέραστη ποιότητα, αισθητική και άψογο service, σε υπέροχο φυσικό τοπίο, δίπλα σε καταρράκτες και πισίνα.
Οι αίθουσές με την προσεγμένη διακόσμηση και αισθητική τους, την απεριόριστη θέα τους, θα δώσουν την μοναδικότητα που αναζητάτε στην πιο σημαντική σας στιγμή.

Οι έμπειροι chef θα δημιουργήσουν πλούσια μενού μα ποικιλία γεύσεων, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά τις ελληνικές γεύσεις με τη διεθνή κουζίνα, πάντα τηρώντας υψηλά standards ποιότητας με φρέσκα και αγνά υλικά, ξεπερνώντας κάθε γευστική προσδοκία. Το service συμπληρώνεται από ένα επιτελείο έμπειρων και πρόθυμων μέτρ, σερβιτόρων, φωτογράφων και djs με στόχο την επιτυχία της δικής σας εκδήλωσης.
Πρόσφατα ο χώρος επεκτάθηκε με μία ακόμα ανεξάρτητη έκταση που περιλαμβάνει την αίθουσα και υπαίθριο χώρο έτσι καλύπτοντας κάθε ανάγκη και προσωπικό γούστο.

Όποιον χώρο και να διαλέξετε είναι σίγουρο ότι κάθε εκδήλωση στον πολυχώρο ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ Είναι μια... ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /