Αγρόκτημα Βαλασία

Valasia Estate, Rodokia, Koropi, Attica
+30 210 7229009,
+30 6972229993
Contact Αγρόκτημα Βαλασία

Δεξίωση γάμου στο Κτήμα Βαλασία: Ζήστε αυθεντικές στιγμές ευτυχίας και διασκέδασης μέσα σε έναν πανέμορφο, καταπράσινο χώρο

Η ημέρα του γάμου σας είναι μοναδική και ανεπανάληπτη. Βασικός μας στόχος είναι η πραγματοποίηση κάθε ονειρικής φαντασίωσής σας που θα κάνει την δεξίωσή σας να λάμψει μέσα στο χώρο και το χρόνο.
Μέσα σε έναν καταπληκτικό ελαιώνα 50 στρεμμάτων βρίσκεται ο ιδανικός χώρος για την της δεξίωσής σας, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Όλα δεσπόζουν αγέρωχα και σας περιμένουν να τα απολαύσετε! Η μεγάλη και ονειρεμένη πισίνα, το ατελείωτο «χαλί» πράσινου εμπλουτισμένο από τα μοναδικά μας ελαιόδεντρα, η βίλα που είναι έτοιμη να φιλοξενήσει την προετοιμασία σας λίγο πριν την μαγική στιγμή του μυστηρίου σας, το πανέμορφο βυζαντινό εκκλησάκι του Άη - Γιάννη που ξεπροβάλει περήφανο στην είσοδο του «Αγροκτήματος Βαλασία», συμβάλουν στην μοναδικότητα του Κτήματος Βαλασία.

Όλα είναι εδώ για εσάς. Σας περιμένουμε με την υπόσχεση της δημιουργίας αυθεντικών στιγμών χαράς, ευτυχίας γέλιου, διασκέδασης, μοναδικότητας.

Pin It