Δεξίωση στο Κτήμα Αργιθέα - υψηλή αισθητική, πολυτελής και άρτια υποδομή φιλοξενίας είναι τα συστατικά που συνθέτουν μία αξέχαστη βραδιά, σ’ αυτό το υπέροχο κτήμα 10 στρεμμάτων στην Παιανία
Το κτήμα Αργιθέα βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Σπάτων κοντά στην Κάντζα και η πρόσβαση είναι εύκολη και από την έξοδο Νο 17 της Αττικής Οδού.
Μέσα σε μία έκταση 10 στρεμμάτων από προστατευόμενους αμπελώνες, το κτήμα Αργιθέα έχει μοναδική θέα και το γραφικό εξωκλήσι της Παναγιάς Μισοσπορίτισσας σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου η της βάπτισης δίπλα στον χώρο της δεξίωσης.
Η υψηλή αισθητική ,η άρτια υποδομή σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα ,τον επαγγελματισμό και την εμπειρία 17 ετών των ανθρώπων του Αργιθέα αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της δεξίωσης σας.
Lounge διάθεση με δρύινο bar και αναπαυτικούς καναπέδες στον εσωτερικό χώρο, εντυπωσιακό bar μπροστά στην πισίνα με ανάλογη διακόσμηση, συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για την δεξίωση του γάμου σας η βάπτισης αλλά και κάθε είδους επαγγελματικού event.