Sitos

Athinon 189, Kalamata 24100
+30 2721081026
+30 6944854122
Contact Sitos

Ζαχαροπλαστείο Σίτος: Περίτεχνες τούρτες κι ευφάνταστες δημιουργίες candy bar που θα εντυπωσιάσουν κάθε καλεσμένο!

Custommade προσέγγιση, έμφαση στη λεπτομέρεια, πρωτοτυπία, λεπτές γεύσεις και φυσικά, αποτελέσμα που «κλέβει» τις εντυπώσεις, χαρακτηρίζουν το ζαχαροπλαστείο «Σίτος». 

 

Η επιχείρηση «Σίτος» ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας- ζαχαροπλαστικής το 1982. Ήταν όραμα του Νικόλα και της Βασιλικής Πουλέτη, οι οποίοι με λίγα τεχνητά μέσα, αλλά διαθέτοντας την παραδοσιακή τεχνογνωσία και αγάπη για την συγκεκριμένη ασχολία, ίδρυσαν την επιχείρηση. Το 2004 ενεργό ρόλο ανέλαβαν οι τρεις υιοί της οικογένειας, ο καθένας σε διαφορετικό τομέα.

 

Σταδιακά, η επιχείρηση «Σίτος», με όρεξη και δημιουργικότητα, ανέπτυξε τη ζαχαροπλαστική για τον τομέα των εκδηλώσεων, των γάμων και βαπτίσεων. Με ενημέρωση για τα νέα trends κι ενεργή παρουσία στα media κατάφερε να συνθέσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό προϊόν. Η καλαισθησία και γευστικότητα κυριαρχούν σε όλα τα γλυκίσματα. Αξίζει να σημειωθεί πως με τα περισσότερα ζευγάρια που έχει συνεργαστεί η επιχείρηση, εξακολουθεί να διατηρεί σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας που επεκτίνονται και σε επόμενα μυστήρια ή εκδηλώσεις.

 

Ο «Σίτος» πλέον έχει προσανατολιστεί στην custommade προσέγγιση για τη δημιουργία των γλυκισμάτων. Η γαμήλια τούρτα αποτελεί το πιο εντυπωσιακό μέρος του wedding table και σίγουρα πρέπει να ταιριάζει με την αισθητική της δεξίωσης. Έτσι, όλα τα εδέσματα σχεδιάζονται μαζί με το ζευγάρι, ώστε να βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με το ύφος του γάμου και το στολισμό. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία γίνεται και η επιλογή των γλυκών του candy bar. Οι προτάσεις είναι αμέτρητες, τόσο γευστικά, όσο και σχεδιαστικά. Στην επιχείρηση «Σίτος» υπάρχει πάντα η διάθεση σχεδιασμού κι υλοποίησης νέων ιδεών!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /