Moni Emvasis Luxury Suites

Castle of Monemvasia, Laconia
+30 27320 62122

Moni Emvasis Luxury Suites: Ευ ζην, μοναδική φιλοξενία σε έναν μικρό παράδεισο στη Μονεμβασιά

Με μότο το «ευ ζην» και με επίκεντρο εσάς η ομάδα μας από ανθρώπους με ξεχωριστές ιδέες, πολύ μεράκι και αμέριστη αγάπη για την ασυνήθιστης ομορφιάς Μονεμβασιά δημιούργησε ένα μοναδικό ορμητήριο που θα κάνει τις αποδράσεις σας ονειρεμένες. Πολύτιμο σαν έργο τέχνης και ερωτεύσιμο από την πρώτη ματιά, αποτελεί έναν προορισμό-εμπειρία, για το ξεχωριστό κοινό του. Ο ξενώνας Moni Emvasis Luxury Suites με μια σπάνια ομορφιά εφάμιλλη με την ομορφιά του μικρού παραδείσου της Μονεμβασιάς καλεί εκείνους που οδηγούνται από το ελεύθερο πνεύμα και την υψηλή αισθητική τους, στην αναζήτηση μιας μοναδικής συνολικής εμπειρίας. Βασικά συστατικά του Moni Emvasis Luxury Suites αποτελούν η φιλοξενία και η ζεστασιά μέσα από την άνεση και την πολυτέλεια των δωματίων.

Οι Moni Emvasis Luxury Suites σας καλωσορίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και σας χαρίζουν πολύτιμες στιγμές γαλήνης και χαλάρωσης και πολυτέλειας με μαγευτική θέα το Μυρτώο Πέλαγος. Χαλαρώστε και απολαύστε τη θέα στο πιο όμορφο σημείο της «Βεράντας της Μεσογείου». Με πρωταγωνιστές την πέτρα, τα ζεστά, γήινα  χρώματα, την προσεγμένη διαρρύθμιση και το άπλετο φως της Μονεμβασιάς, οι σουίτες διατηρούν την αρχιτεκτονική της φρεσκάδα χωρίς να χάνουν ούτε στο ελάχιστο την παραδοσιακή της γοητεία.

 

Chrisovoulo Restaurant

Με όνομα βγαλμένο από τα επίσημα και πολύτιμα αυτοκρατορικά έγγραφα της βυζαντινής περιόδου, οι γεύσεις στο εστιατόριο «Χρυσόβουλο» φέρουν χρυσή σφραγίδα ποιότητας και υψηλής απόλαυσης. Μέσα από την πιο λαχταριστή ένωση της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης της Μονεμβασιάς με τη δημιουργική μαεστρία του διεθνώς αναγνωρισμένου σεφ, γεννήθηκαν πιάτα προορισμένα να ξετρελάνουν ουρανίσκους. Ζουμερά ντόπια κρεατικά, ολόφρεσκα λαχανικά και φρούτα, εκλεκτό ψάρι, θεϊκές σάλτσες και μυρωδάτα επιδόρπια, αποτελούν το αυτοκρατορικό μενού του εστιατορίου «Χρυσόβουλο». Στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου, ο φιλόξενος χώρος του bar  υπόσχεται μια μεγάλη ποικιλία από ντόπια εκλεκτά κρασιά και gourmet μεζεδάκια.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /