Club Hotel Casino Loutraki

Ποσειδώνος 48,
Λουτράκι 20300
+30 27440 60300
Contact Club Hotel Loutraki

Γάμος στο Club Hotel Loutraki: Η Απόλυτη Εμπειρία

Στο επιβλητικό σκηνικό του Club Hotel Loutraki, η εμπειρία του γάμου αποκτά μια νέα διάσταση πολυτέλειας και αρμονίας. Χτισμένο δίπλα στο γαλάζιο του κύματος και ενσωματωμένο αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον του Λουτρακίου, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μια ξεχωριστή γαμήλια εμπειρία.

Η διακριτική πολυτέλεια, διάχυτη στα στοιχεία αρχιτεκτονικής και διακόσμησής του σε κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια, δημιουργεί μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και ένα κινηματογραφικό σκηνικό για τη φιλοξενία της πιο σημαντικής ημέρας στο ξεκίνημα της νέας σας ζωής.

Ο ειδυλλιακός υπαίθριος χώρος δίπλα στις πισίνες, τα πολυτελή εστιατόρια αλλά και οι ευρύχωρες πολυμορφικές αίθουσες εκδηλώσεων αποτελούν άψογες επιλογές για θεσπέσιες γαμήλιες δεξιώσεις. Το υψηλής αισθητικής εστιατόριο Oceanos με εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και αποτελεί μοναδικής επιλογή, έχοντας δυνατότητα φιλοξενίας από 120 έως 350 ατόμων, ανάλογα με τη δεξίωση που επιθυμείτε.

Εναλλακτικά, o ενιαίος λειτουργικός χώρος του κέντρου εκδηλώσεων εμβαδού 900 τ.μ. που, χάρη στις δυνατότητες διαχωρισμού του παρέχει τέλεια ευελιξία και πολλαπλές επιλογές χώρων ανάλογα με το μέγεθος της δεξίωσης, αποτελεί μια θαυμάσια επιλογή που μπορεί να φιλοξενήσει έως 1.000 καλεσμένους. Τους καλοκαιρινούς μήνες ο πανέμορφος εξωτερικός χώρος δίπλα σε πισίνες και σιντριβάνια μεταμορφώνεται στο απόλυτο ατμοσφαιρικό lounge, μαγεύοντας όλους τους παρευρισκόμενους της ξεχωριστής αυτής βραδιάς. Η γαμήλια δεξίωση στο Club Hotel Loutraki αποτελεί μοναδική εμπειρία, καθώς η ομάδα δεξιώσεων του ξενοδοχείου είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει, να σας δώσει πρωτότυπες ιδέες για happenings, να σας συμβουλέψει για τον κατάλληλο στολισμό, να μεριμνήσει για το σωστό φωτισμό που θα δημιουργήσει μια παραμυθένια ατμόσφαιρα και να φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια, κάνοντας την ημέρα αυτή μοναδική και αξέχαστη. Ο έμπειρος Chef και η ομάδα του δημιουργούν γευστικά μενού με εντυπωσιακές παρουσιάσεις που θα συναρπάσουν, ενώ η άψογη και φιλική εξυπηρέτηση θα σας απαλλάξουν από κάθε άγχος.

Περιπλανηθείτε στον κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας του OASIS Aqua Spa για την απόλυτη αναζωογόνηση, κάνοντας χρήση ενός ιδανικού γαμήλιου πακέτου ομορφιάς που προσφέρει λάμψη και ξεκούραση από τις προετοιμασίες του γάμου και το οποίο έχουμε επιμεληθεί ειδικά για την περίσταση. Εναλλακτικά, ανανεωθείτε κάνοντας δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων υδροθεραπείας που περιλαμβάνουν εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ και τζακούζι.
Ως ευχαριστήριο δώρο που επιλέξατε το Club Hotel Loutraki για την εκδήλωσή σας, προσφέρεται στους νεόνυμφους η γαμήλια τούρτα του ζευγαριού καθώς και διαμονή με πρωινό σε πολυτελές δωμάτιο την πρώτη νύχτα του γάμου σας, για να απολαύσετε μια ρομαντική πρώτη βραδιά ως επίσημο ζευγάρι.

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /