Golden Sand Resort

Karfas, Chios
+30 22710 32080
Contact Golden Sand Resort

Γάμος στο Golden Sand Hotel στη Χίο- ειδυλλιακό περιβάλλον πάνω στη θαλασσα για μία αξέχαστη δεξίωση γάμου. 

Tο Golden Sand Hotel βρίσκεται σε μια από τις δημοφιλέστερες και ομορφότερες παραλίες της Χίου, στον Καρφά, πάνω σε μια τεράστια αμμώδη έκταση. Μόλις 4 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, σε ένα μαγευτικό τοπίο, το Golden Sand Hotel διαθέτει δωμάτια και σουίτες με θέα το απέραντο γαλάζιο ή με θέα τον καταπράσινο κήπο. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν internet.

Απολαύστε την πανέμορφη ανατολή του ηλίου απο το μπαλκόνι σας ή στην παραλία πριν το πρωινό σας. Τα κρυστάλινα νερά και η χρυσή άμμος της παραλίας του θα σας γοητεύσουν. Χαλαρώστε με το αγαπημένο σας κοκτέιλ στη πισίνα και γευτείτε μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες από τον καταξιωμένο Σεφ του ξενοδοχείου. Το πλούσιο πρωινό μπουφέ θα σας ενθουσιάσει καθώς προσφέρει continental και American breakfast, φρέσκα φρούτα τοπικής παραγωγής, και τα περιφημα Χιώτικα γλυκά και μαρμελάδες.

Το ξενοδοχείο οργανώνει γάμους και όλων των ειδών events στη πισίνα ή στην παραλία με δυνατότητα να φιλοξενίας έως 500 άτομα. Ειδυλλιακό περιβάλλον μπροστά στη θάλασσα, άψογη και άρτια οργάνωση, καθιστούν το Golden Sand κορυφαία επιλογή για έναν αξέχαστο γάμο στη Χίο.

Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει ΑΜΕΑ καθώς υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στη reception, δωμάτια , ασανσέρ , πισίνα , εστιατόριο καθώς και χώρος στάθμευσης Το ξενοδοχείο επίσης τηρεί όλες τις προδιαγραφές σχετικά με τον COVID19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Τουρισμού και είναι πιστοποιημένο.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /