Πύργος Μελισσουργού

42th klm. Leoforos Anavyssou
+30 6944398383
Contact Πύργος Μελισσουργού

Ο γάμος στο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ μόνο παραμυθένιος θα μπορούσε να είναι!

Οδηγώντας επί της κεντρικής λεωφόρου Αναβύσσου, στο ύψος του Λαγονησίου, ξαφνικά ξεπροβάλλει μπροστά μας, σαν βγαλμένος από παραμύθι, ένας πύργος, ο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ, και αυτόματα μας ταξιδεύει σε μιά άλλη εποχή.

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ  είναι ένα σπάνιο κτίσμα 350 ετών στην Αττική, που όχι μόνο ακόμα διατηρείται, αλλά αποτελεί την θερινή κατοικία της οικογένειας Μελισσουργού από το 1836.

Τα τελευταία χρόνια αυτό το υπέροχο κτήμα των 60 στρεμμάτων, που από την μία πλευρά συνδυάζει την μακραίωνη ιστορία του και από την άλλη πλευρά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, που προσφέρει συγχρόνως την ίδια απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο της Σαρωνικής θάλασσας μπροστά του και του βουνού γύρω-γύρω, αποτελεί πλέον το σημείο αναφοράς στον χώρο των εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων.

Γύρω από τον επιβλητικό Πύργο, απλώνεται το πάντα περιποιημένο καταπράσινο παχύ γκαζόν, όπου στήνονται τα τραπέζια των εκδηλώσεων, ακουμπώντας σχεδόν, στην ειδικά σχεδιασμένη, σαν φυσική λίμνη, πισίνα των 30μέτρων, με την δική της «παραλία», φτιαγμένη από άμμο κολλημένη στο έδαφος.
Τα δύο δέντρα-αλμυρίκια που βρίσκονται στην «παραλία», ολοκληρώνουν την απόλυτη φυσικότητα του περιβάλλοντος.

Στο προαύλιο της μικρής παλιάς εκκλησίας του Αγ. Γεωργίου, τελούνται τα μυστήρια. Η δε, ζωγραφισμένη από την ζωγράφο Μάχη Μετζέλου, μόνιμη τέντα των 525m2 ακριβώς δίπλα, προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Το τεράστιο πετρόχτιστο, πλήρως εξοπλισμένο μπαρ των 14 μέτρων, η φωτιζόμενη πίστα χορού, η υπερυψωμένη θέση για τον DJ, τα πέτρινα καθιστικά και ένας τεχνητός ποταμός ακριβώς μέσα στην πίστα, εγγυώνται το ιδανικό περιβάλλον γιά ένα επιτυχημένο πάρτυ, όπου ο χώρος μετατρέπεται σε ένα φιλόξενο « club », με μπαλκόνι προς την θάλασσα.

Οι δέκα τουαλέτες που πάντα λάμπουν, μαζί με την ανεξάρτητη σουίτα που παραχωρείται στους εκάστοτε οικοδεσπότες, συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Η επίσκεψη στον ΠΥΡΓΟ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ, αποτελεί μιά αξέχαστη εμπειρία.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /