Spiaggia Bianca Restaurant

Daphnila Beach, Merlin Estate, 49083, Corfu
+306988886893 | +306932332233
Contact Spiaggia Bianca Restaurant

Γάμος στο Spiaggia Bianca Restaurant: Ένας καταπράσινος παραδεισένιος χώρος δεξίωσης στη θάλασσα

Το κτήμα Μέρλιν αποτελεί ένα φυσικό κόσμημα που εκτείνεται σε 600 πυκνοφυτεμένα και παραθαλάσσια στρέμματα, μόλις 15 λεπτά από την πόλη της Κέρκυρας. Αυτό το παραδεισένιο δάσος εκτείνεται και καταλήγει στην παραλία, όπου βρίσκεται το εστιατόριο Spiaggia Bianca. Στους κήπους του Μέρλιν εμπνεύστηκε, σχεδιάστηκε και εδραιώθηκε  ένα σύγχρονο project στον χώρο της κερκυραϊκής γαστρονομίας.

Οι κυρίαρχες αποχρώσεις του απέραντου μπλε της θάλασσας και του γαλάζιου του ουρανού σε συνδυασμό με το πράσινο της πλούσιας βλάστησης, δημιουργούν το απόλυτο ειδυλλιακό τοπίo για κάθε ιδιαίτερο και ξεχωριστό event.

Το Spiaggia Bianca είναι ένα διακεκριμένο εστιατόριο που συνδυάζει τη λογική του farm restaurant με την αποκλειστική δυνατότητα προμήθειας κορυφαίας ποιότητας φρεσκότατων πρώτων υλών από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ποικίλες γαστρονομικές επιλογές καλύπτουν άριστα κάθε είδους γαμήλιο μενού.

Η εκδήλωση σας μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, είτε στον χώρο του κατάφυτου κήπου είτε στην ιδιωτική παραλία τού χώρου, με αποκλειστική πρόσβαση μόνο για εσάς και τους καλεσμένους σας. Εντυπωσιάστε και απολαύστε την εμπεiρία μίας μοναδικής άφιξης με σκάφος, καθώς το Spiaggia Βianca έχει την υποδομή για μία άνετη είσοδο δια θαλάσσης!

Στο Spiaggia Bianca οι επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη, η συνέπεια κι η προσοχή στις λεπτομέρειες αποτελούν κύριες προτεραιότητες! Με την πολυετή εμπειρία του στα γαμήλια events, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να πραγματοποιήσετε τη γαμήλια δεξίωση!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /