Γάμος στην Κέρκυρα- Ενώστε τις ζωές σας σε ένα από το ομορφότερα νησιά της Ελλάδας!

Το παραδεισένιο νησί με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα είναι το μέρος που αναζητά κάθε ζευγάρι για να σφραγίσει την αγάπη του και να δώσει τους όρκους της αιώνιας πίστης. Εσείς, ο άνθρωπος της ζωής σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ... Όπως κι αν έχετε ονειρευτεί την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, η Κέρκυρα αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για να γίνει το όνειρό σας πραγματικότητα!

 

Η Κέρκυρα, ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, με πλούσια βλάστηση, μπορεί να φιλοξενήσει τον ονειρικό σας γάμο, όπως και αν τον φαντάζεστε. Υπέροχα τοπία, περιτριγυρισμένα από καταπράσινα δέντρα, συγκλονιστική θέα στο απέραντο μπλε της θάλασσας αλλά και μαγευτικές τοποθεσίες που ξεχειλίζουν από ιστορία και ρομαντισμό. Όπως και αν ονειρεύεστε τον γάμο σας, η μοναδική Κέρκυρα, με την υψηλή γαστρονομία και την απαράμιλλη φιλοξενία αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές. Το μόνο μου έχετε να σκεφθείτε είναι το στυλ γάμου που σας εκφράζει. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα καταπλήξει τους πάντες, μετατρέποντας τον γάμο σας σε μια γιορτή που θα μείνει αξέχαστη σε όλους!

 

 corfu kyriakos maria wedding kerkyra 1

                     PHOTO: STUDIO 74 WEDDING PHOTOGRAPHY

CORFU RIZOS GARDEN BOUQUET AND BRIDAL SHOES

NYΦΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ: RIZOS GARDEN

 

 

MELAMBES OUTDOOR LOUNGE

VILLA MELAMBES CORFU

 

MELAMBES DAY RECEPTION

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗ VILLA MELAMBES 

 

CORFU IPAPANTI CHURCH KOMMENO 4

 

 

Mπορείτε να τελέσετε τον γάμο σας στο ξωκλήσι της Υπαπαντής του Κυρίου, το οποίο βρίσκεται πάνω σε μια νησίδα γης στην άκρη του Κομμένου απέναντι ακριβώς από την μαγευτική Villa Melambes. Ο υπέροχος αυτός χώρος βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα και τόσο κοντά στο ξωκλήσι, που μετά την τελετή επιβάλλεται μία μεγαλειώδης είσοδο των νεονύμφων με σκάφος, μέσω θαλάσσης.

 

 

 

a pa ri event boutique wedding planners 1 1

  ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ από A-PARI Events.

 

a pari wedding planners a pa ri event boutique 12

a pari wedding planners a pa ri event boutique 05 002

                                                                                                   CONCEPT & PLANNING: Α Pa-Ri EVENTS , PHOTO: STUDIO 74 

 

 

Στην περίπτωση που επιλέξετε τον πολιτικό γάμο, τότε θα έχετε την ευκαιρία να τον τελέσετε στο Δημαρχείο της Κέρκυρας - την Ιόνιο Βουλή, το παλιό Κοινοβούλιο των Ιονίων Νήσων - ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό κτήριο στην πόλη της Κέρκυρας.

CORFU RIZOS GARDEN bride and bridesmaids with bouquets

ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ από τo RIZOS GARDEN

 

Οι παραπάνω τοποθεσίες είναι φυσικά ενδεικτικές της ομορφιάς της Κέρκυρας καθώς υπάρχει πληθώρα μαγευτικών τοποθεσιών για να τελέσετε το γάμο σας. Η γνωστή wedding planner Στέλλα Παπίδη, δημιουργικό μυαλό πίσω από το A Pa-Ri Event Boutique με έδρα την Κέρκυρα, έχοντας στο ενεργητικό της την οργάνωση πολλών ξεχωριστών εκδηλώσεων, μας προτείνει μερικές πολύ όμορφες εκκλησίες της Κέρκυρας:

 

Κέρκυρα - Πανέμορφες εκκλησίες

 

Ποντικονήσι (ιερός ναός Μεταμόρφωση Σωτήρος)

CORFU PANTOKRATOR PONTIKONISI 6072 beleontoursgreeceweddingcorfupontikonisi4

 

Το Ποντικονήσι είναι μία καταπράσινη, μικρή βραχονησίδα, η οποία βρίσκεται στην είσοδο της λιμνοθάλασσας του Χαλικιόπουλου, απέναντι από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας "Ιωάννης Καποδίστριας". Ο βράχος αυτός είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά τουριστικά αξιοθέατα της Κέρκυρας. Ο θρύλος που το συνοδεύει, αναφέρει, πως ο θυμωμένος Ποσειδώνας αντικρίζοντας το καράβι που χάρισαν οι Φαίακες στον Οδυσσέα για να γυρίσει στην Ιθάκη, το ακούμπησε με την τρίαινά του και με τις θεϊκές δυνάμεις του το μετέτρεψε σε βράχο. Υπάγεται στη δικαιοδοσία του δήμου Κερκυραίων και τα τελευταία χρόνια έγιναν διάφορες υποδομές, όπως η κατασκευή μώλου, ώστε να προσαράζουν τα διάφορα πλοιάρια και βάρκες, τα οποία κατά τούς θερινούς μήνες πραγματοποιούν τη συγκοινωνία με το βράχο από το Κανόνι, τα Πέραμα και από το μοναστήρι των Βλαχερνών στο Κανόνι. Στο Ποντικονήσι δεσπόζει το βυζαντινό παρεκκλήσι του Παντοκράτωρα, που είναι αφιερωμένο στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, το οποίο κτίστηκε το 1535. Ακόμη και σήμερα στο παρεκκλήσι φυλάσσονται αναμνηστικές πλάκες, από τις συχνές επισκέψεις της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας και του αρχιδούκα Ροδόλφου.

 

Ιερός Ναός Παναγιάς Βλαχερνών στο Κανόνι

CORFU VLAHERNA CHURCH image32845307

 

Η Παναγία Βλαχερνών είναι ένα γραφικό εκκλησάκι, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Ποντικονήσι. Είναι χτισμένη πάνω ένα μικρό νησάκι στη λιμνοθάλασσα Χαλικιοπούλου, το οποίο συνδέεται όμως με την ξηρά με ένα στενό πέτρινο μονοπάτι, έτσι που η Παναγία Βλαχερνών είναι προσβάσιμη από τους πεζούς. Στη μικρή αυτή γέφυρα δένουν και τις βάρκες και τα καΐκια που μεταφέρουν τους επισκέπτες στο Ποντικονήσι.

 

Ιερός Ναός Ιάσωνος και Σωσιπάτρου στη Γαρίτσα

corfu iasonos kai sosipatrou templo 002

Ο Ναός των Αγίων Ιάσωνος και Σωσιπάτρου είναι ένας από τους σημαντικότερους ναούς της βυζαντινής περιόδου και μάλιστα, αποτελεί ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα και αρχαιότερα δείγματα αυτού του τύπου. O ναός κτίστηκε πάνω σε ερείπια αρχαίου ναού, πιθανότατα τον 11ο αιώνα, χρησιμοποιώντας δομικά υλικά από κατεστραμμένα κτίρια της Παλαιόπολης.

 

Ιερά Μονή Αγίου Λουκά στα Γουβιά & Αγία Ελένη στα Δανίλια

Το μοναστήρι του Αγίου Λουκά ήταν κτητορική Μονή της οικογένειας Καποδίστρια και λειτουργούσε ως γυναικείο ησυχαστήριο, στο οποίο μόνασε μία από τις δίδυμες αδερφές του Καποδίστρια, καθώς εκείνα τα χρόνια όσες κόρες δεν παντρεύονταν γίνονταν καλόγριες. Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη τοποθεσία.Στην Κέρκυρα θα βρείτε το ιδανικό, παραμυθένιο σκηνικό για να ενωθείτε με τον αγαπημένο σας με τα ιερά δεσμά του γάμου. Επίσης πολύ ιδιαίτερη επιλογή είναι το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Ελένης στα ατμοσφαιρικά Δανίλια, όπου αναβιώνουν η ιστορία και η παράδοση της Κέρκυρας.

 

 

Ότι και αν επιλέξετε, όπως και αν φαντάζεστε την ξεχωριστή αυτή ημέρα της ζωής σας, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών των επαγγελματιών του νησιού σε συνδυασμό με τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία αλλά και το μαγευτικό τοπίο της Κέρκυρας, αποτελούν εγγύηση για έναν γάμο που θα μείνει αξέχαστος σε όλους.

 

CORFU RIZOS GARDEN CENTERPIECE WEDDING RECEPTION TABLE 38451439 1938635902823373 9018493111763992576 n 002

 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ - RIZOS GARDEN

 

Το A Pa-Ri Event Boutique και η wedding planner Στέλλα Παπίδη, θα αναλάβουν κάθε κομμάτι της εκδήλωσής σας και θα σας κάνουν να ξεγνοιάσετε από τον άγχος του planning και του συντονισμού, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τις ομορφιές της Κέρκυρας. Με την πολύχρονη εμπειρία της και την μοναδική αισθητική της, θα σχεδιάσει για εσάς το ιδανικό σκηνικό, σε συνεργασία με τους υπέροχους και δημιουργικούς ανθοδέτες του Rizos Garden. Τις δικές σας μοναδικές στιγμές θα αιχμαλωτίσει μέσα από το φακό του ο ταλαντούχος Θανάσης Ραψομανίκηs – studio 74, φροντίζοντας όχι μόνο την φωτογράφηση του γάμου σας αλλά και την day after photoshoot σε μοναδικές τοποθεσίες.

16 3557

      PHOTO: STUDIO 74 WEDDING PHOTOGRAPHY

 

Δείτε επίσης

 

Wedding & Honeymoon in Corfu

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /