MANI DECO Events- έμπνευση και αυθεντικό γαμήλιο στυλ με το άρωμα της Μανιάτικης γης!

H Γεωργία Τσιώτου είναι το δημιουργικό πνεύμα που έχει χαράξει την πορεία και το εντυπωσιακό ταξίδι της εταιρείας σχεδιασμού και συντονισμού γάμων και events, Mani Deco. Ως wedding planner και coordinator αμέτρητων γάμων και events με έδρα στην Αρεόπολη, σχεδιάζει γαμήλιες εκδηλώσεις με προσωπικότητα και χαρακτήρα στην ιστορική Μάνη.

H δραστηριότητά της Mani Decoφτάνει σε εκπληκτικές τοποθεσίες όπως τις τυρκουάζ παραλίες της Ελαφονήσου, το ρομαντικό κάστρο της Μονεμβασιάς, την μαγευτική Καρδαμύλη, ακόμη και το καλά κρυμμένο Κυπαρίσσι.

Χαρά και έμπνευση της ομάδας Mani Deco αποτελεί η οργάνωση του κάθε γάμου και event, πάντα με την χροιά και το έντονο στοιχείο της Μανιάτικης γης. Η παράδοση συναντά τη δημιουργικότητα και τα δύο αποδίδουν ένα μοναδικό και ιδιαίτερο στυλ. 

Εμπιστευτείτε το συντονισμό κάθε σταδίου του γάμου σας, από το μυστήριο, μέχρι και τη δεξίωση, δίχως άγχος. Η εύρεση της ιδανικής τοποθεσίας, είτε πρόκειται για μια ονειρική παραλία, έναν επιβλητικό πύργο ή ένα wedding hotel, μετατρέπεται σε μια ευχάριστη κι απολαυστική διαδικασία. Ο σχεδιασμός του ανθοστολισμού, των τελικών πινελιών, του κατάλληλου φωτισμού συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό. Με εμπειρία και ευελιξία η ManiDeco αντιμετωπίζει διακριτικά ακόμη και τις παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής. 

Η Γεωργία Τσιώτου μας λέει χαρακτηριστικά:  «Αυτό που αγαπάμε περισσότερο στα ζευγάρια μας είναι ότι το καθένα είναι ξεχωριστό, γεγονός που κάνει τη δουλειά μας συναρπαστική και γεμάτη προκλήσεις... Το moto μας: Αφήστε μας να βρούμε αυτό το  "μυστικό μέρος΄" που ψάχνετε αλλά και να σχεδιάσουμε την εκδήλωσή σας στην επιβλητική Μάνη, γιατί γνωρίζουμε κάθε μικρή της λεπτομέρεια, αφού είμαστε "ντόπιοι"...»

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Μάνης και αφήστε την Μani Deco να οργανώσει για εσάς έναν ιδιαίτερο γάμο με το άρωμα και χρώμα της Μανιάτικης γης, με φόντο τους πετρόχτιστους πύργους ή τα κρυστάλλινα νερά, που πραγματικά θα μείνει αξέχαστος σε εσάς και τους καλεσμένους σας!

 

md01

md02

md03

md04

md05

md06

md07

md08

md09

md10

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /