Γάμος στο Ήταν Καιρός στη Μάνη: Ειδυλλιακή τοποθεσία, μοναδικές γεύσεις κι αυθεντική Μανιάτικη φιλοξενία για το τέλειο event!

Ο γάμος και η δεξίωση στο Ήταν Καιρός στη Μάνη, γίνονται μία ιδιαίτερη γιορτή. Η μανιάτικη φιλοξενία, το ονειρικό περιβάλλον και οι θεσπέσιες γεύσεις, το καθιστούν στην κορυφή των επιλογών για μια επιτυχημένη γαμήλια εκδήλωση στη Μάνη.

Ο γάμος και η δεξίωση στο Ήταν Καιρός στη Μάνη, γίνονται μία ιδιαίτερη γιορτή. Η μανιάτικη φιλοξενία, το ονειρικό περιβάλλον και οι θεσπέσιες γεύσεις, το καθιστούν στην κορυφή των επιλογών για μια επιτυχημένη γαμήλια εκδήλωση στη Μάνη.

ikeparou01

Χάρη στην ειδυλλιακή του τοποθεσία, τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει και την άρτια οργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων, το Ήταν Καιρός δικαίως αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες και κορυφαίες επιλογές στη Μάνη, για τη γαμήλια δεξίωση. Ένα υπέροχο στολίδι χτισμένο στον πύργο Διρού, με έντονα τα στοιχεία της πέτρας και της ελιάς, το εστιατόριο υποδέχεται μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων κάθε χρόνο, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, στην αρχοντική Μάνη.

ikeparou03

Σ’ ένα περιβάλλον επιβλητικό, αλλά συνάμα οικείο, με εκλεπτυσμένες γεύσεις και ιδιαίτερη αισθητική, το  Ήταν Καιρός ανοίγει την πόρτα της Μανιάτικης φιλοξενίας... Για έναν εαρινό ή ανοιξιάτικο γάμο, ο εξωτερικος χώρος,  περιτριγυρισμένος από πράσινο, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 800 καλεσμένους. Παράλληλα, για μια χειμερινή εκδήλωση ή για αλλαγές της τελευταίας στιγμής εξαιτίας καιρικών απροόπτων, η εσωτερική αίθουσα χωρητικότητας 280 ατόμων, με τα θερμά χρώματα και τη ζεστή αύρα της, είναι ιδανική. Επιλέξετε τον ατμοσφαιρικό χώρο και για pre-wedding events, μαζί με φίλους και συγγενείς.

ikeparou02

Η ομάδα καταξιωμένων chef του Ήταν Καιρός σχεδιάζει για εσάς και τους καλεσμένους σας δημιουργικά εδέσματα από φρέσκα υλικά. Μια ευρεία ποικιλία γεύσεων του Ελληνικού και διεθνούς προσκηνίου, καθώς και gluten- free ή vegan επιλογές, ικανοποιούν κάθε παλέτα. Το Ήταν Καιρός είναι ευρέως γνωστό για την υψηλή ποιότητα και γευστικότητα των πιάτων του, τα οποία σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

ikeparou04

Το έμπειρο προσωπικό, με ευελιξία, επαγγελματισμό και χαμογελο φροντίζει για την κάθε λεπτομέρεια τού event σας και βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας.

Μια ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση γίνεται πραγματικότητα σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει τη θέα στη θάλασσα με την άγρια ομορφιά της Μανιάτικης γης. Δημιουργήστε αξέχαστες εμπειρίες κάτω από τα ζεστά χρώματα του Ήταν Καιρός!

ikeparou05

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /