Το ταξιδιωτικό γραφείο DionTOURS & Red Elephant τώρα και στην Αθήνα

Μετά από μία πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στα ταξιδιωτικά δρώμενα της βόρειας Ελλάδας, το ταξιδιωτικό γραφείο DionTOURS & Red Elephant εγκαινιάζει τα νέα του γραφεία στο κέντρο της  Αθήνας, επί της οδού Αλεξάνδρου Σούτσου 8 & Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι. Το DionTOURS & Red Elephant ειδικεύεται σε πολιτιστικά ταξίδια, ταξίδια περιπέτειας, γαμήλια και εξωτικά ταξίδια και απευθύνεται στους πλέον απαιτητικούς ταξιδιώτες, προσφέροντας μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

«Μπορεί η έδρα μας να είναι στη Θεσσαλονίκη όμως, τα  τελευταία 10 χρόνια, εκατοντάδες ταξιδιώτες απ’ όλη την Ελλάδα και ειδικά από την Αττική, εμπιστεύτηκαν σε εμάς τη διοργάνωση και επιμέλεια του ταξιδιού τους μέσα από το diontours.gr.  Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία του νέου μας γραφείου στην Αθήνα. Είμαστε πλέον κοντά τους για ακόμα περισσότερα ταξίδια σε όλο τον κόσμο»,  εξηγεί ο ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος, Βασίλης Καλάθας.
Ο έτερος ιδιόκτητης και εμπορικός Διευθυντής, Πέτρος Βλαχόπουλος,  συμπληρώνει: «Κάθε ταξίδι είναι μοναδικό, όπως και ο ταξιδιώτης. Ο στόχος μας είναι να ακούσουμε από τον υποψήφιο ταξιδιώτη το όνειρο του και μαζί να το μετατρέψουμε σε ένα ταξίδι ζωής, γεμάτο εμπειρίες, εικόνες και γεύσεις που θα μείνουν πάντα χαραγμένες στη μνήμη του.»

Dion Tours
Γραφεία Αθηνών: Αλεξανδρου Σούτσου 8 & Βουκουρεστίου, Κολωνάκι
Tηλ.: +30 210 3605551
Γραφεία Θεσσαλονίκης: Τσιμισκή 87α & Γρ. Παλαμά 1, Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 256555
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
DionTOURS & Red Elephant

RED ELEPHANT PAROU maldives honeymoon1

RED ELEPHANT honeymoon

RED ELEPHANT SEY honeymoon

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /