Γαμήλιο ταξίδι στην Γαλλική Πολυνησία με Red Elephant- Dion Tours

Ένα ταξίδι ζωής, μία ταξιδιωτική υπέρβαση στην άλλη άκρη του κόσμου... Ένα γαμήλιο ταξίδι στην Γαλλική Πολυνησία αποτελεί για τους νεόνυμφους τον γνήσιο παράδεισο επί Γης.

 

Η Γαλλική Πολυνησία βρίσκεται στην καρδιά του Νότιου Ειρηνικού, σε µια θαλάσσια έκταση 4 εκατοµµυρίων τ.χλµ., η οποία απαρτίζεται από την Ταϊτή και ακόµα 117 νησιά, ανάµεσα τους τα Mοορεά και Μπόρα Μπόρα. Ονόµατα που αρκεί να τα προφέρει κανείς για να αρχίσει να ονειρεύεται. Τα νησιά αυτά έχουν κοινό χαρακτηριστικό το γλυκό τρόπο ζωής και την καλή µεταδοτική διάθεση των κατοίκων τους, που θα σας ταξιδέψουν σ’ ένα όνειρο γεµάτο από τους µελωδικούς ήχους των πολυνησιακών τραγουδιών. Έντονο πράσινο των βουνών, διάφανο µπλε της θάλασσας, λευκό της ινδικής καρύδας. Η Γαλλική Πολυνησία επιφυλάσσει χιλιάδες εκπλήξεις στους λάτρεις της θαλάσσιας διασκέδασης: αξέχαστες καταδύσεις ανάµεσα σε φάλαινες, σαλάχια, καρχαρίες, πλήθη πολύχρωµων ψαριών και κοράλλια. Τα λόγια είναι περιττά καθώς οι πανέμορφες ταξιδιωτικές εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

red elephant galliki polynisia03

red elephant galliki polynisia02 

FRENCH POLYNESIA MOOREA

FRENCH POLYNESIA

Dion Tours

Γραφεία Αθηνών : Αλεξάνδρου Σούτσου 8 & Βουκουρεστίου, Κολωνάκι

τηλ: +30 210 3605551

Γραφεία Θεσσαλονίκης : τσιμισκή 87Α & Γρ. Παλαμά 1, Θεσσαλονίκη

τηλ: +30 2310 256555

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε εδώ περισσότερα

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /