Γαμήλιο ταξίδι στην εξωτική Ζανζιβάρη από το Versus Travel

Αν μόλις παντρευτήκατε και θέλετε να ξεκινήσετε να χτίζετε τις όμορφες αναμνήσεις σας με τον αγαπημένο σας τότε το γαμήλιο ταξίδι με το Versus Travel είναι ο ιδανικός τρόπος για να το κάνετε.

 

 

Ένας προορισμός που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ δημοφιλής είναι η Ζανζιβάρη. Η Ζανζιβαρη αποτελεί το πιο φημισμένο νησί – θέρετρο της Τανζανίας. 

Το όνομά της προέρχεται από την περσική λέξη zangh που σημαίνει νέγρος και το bar που σημαίνει ακτή, δηλαδή “Ακτή των Νέγρων”. Σταυροδρόμι πολιτισμών, λάφυρο κάθε λογής κατακτητών, από τους σουλτάνους της Αραβίας ως τους Άγγλους αποικιοκράτες, το σμαραγδένιο αυτό νησί του Ινδικού, διατηρεί το δικό του χρώμα και ακολουθεί τη δική του πορεία.

zanzibar

Τα καταπράσινα νερά, η πυκνή άγρια βλάστηση κ ένα πολιτισμικό μωσαϊκό λαών, συνθέτουν την παραμυθένια Ζανζιβάρη.

zanzibar tulia zanzibar unique

Δημοφιλής είναι η κοντινή στην πρωτεύουσα Bububu καθώς και η Νungwi - το γραφικό ψαροχώρι με τους κοραλλιογενείς σκοπέλους και τις λιμνούλες με τα κρυστάλλινα νερά, όπου θα βρείτε τους ψαράδες να ξεψαρίζουν τα δίχτυα τους. Επισκεφθείτε την ήσυχη Kendwa και την ειδυλλιακή παραλία των δυτών Matemwe. Ένα άλλο πανέμορφο εξωτικό μέρος στο νησί είναι το Πάτζε στα νοτιοδυτικά - μια ατέλειωτη παραλία με φοίνικες, η οποία συγκεντρώνει τους πιο περιθωριακούς και ανεξάρτητους επισκέπτες. Το Κιζιμκάζι είναι γνωστό για τα δελφίνια που συχνάζουν στα ανοιχτά της παραλίας.

beach

Απολαύστε τα γαλαζοπράσινα νερά και τον καυτό ήλιο του Ινδικού με τον καλό σας, πιείτε ένα τροπικό κοκτέιλ κάτω από τη σκιά ενός κοκκοφοίνικα και ξεκινήστε την κοινή σας ζωή με τον καλύτερο τρόπο.

beach2

Η εκπληκτική θάλασσα, η χλωρίδα, η πανίδα και οι πανέμορφοι κοραλλιογενείς σχηματισμοί γύρω από τις εξαίσιες παραλίες με τη ψιλή λευκόχρυση άμμο, θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας μείνουν αξέχαστα.

Επισκεφθείτε νησάκια του αρχιπελάγους, το κοντινό Prison Island, αλλά και άλλα πανέμορφα καταπράσινα με μαγευτικές παραλίες όπως τα μικροσκοπικά Bawi, Chapwani και Mnemba τον τροπικό παράδεισο όπου οι δύτες θα κολυμπήσουν παρέα με μπαρακούντα.Μοναδικό οικοσύστημα επίσης είναι εκείνο του νησιού Chumbe που φιλοξενεί 200 είδη κοραλλιών και 370 είδη ψαριών. Οι τυχεροί εδώ θα κολυμπήσουν με δελφίνια και θαλάσσιες χελώνες.

39301Sansibar Sandbank

Αν σας προβληματίζει ο καιρός τότε θα ενθουσιαστείτε όταν μάθετε πως ο Φλεβάρης είναι ο πιο ζεστός μήνας του χρόνου (39 βαθμούς Κελσίου)καθώς τον Αύγουστο η θερμοκρασία κατρακυλάει στους 21 βαθμούς κελσίου.

 

Αν θέλετε ένα ποιοτικό ταξίδι πλούσιο σε παροχές τότε το VersusTravel είναι αυτό που αναζητάτε!

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /