Το ιδανικό γαμήλιο ταξίδι στους ομορφότερους προορισμούς του πλανήτη με το COSMORAMA!

Σχεδιάστε το ταξίδι που έχετε ονειρευτεί με τους επαγγελματίες του κλάδου και γνωρίστε την πλήρη και αυθεντική εικόνα του αγαπημένου σας προορισμού!

 

 

 

Σχεδιάστε το ταξίδι που έχετε ονειρευτεί με τους επαγγελματίες του κλάδου και γνωρίστε την πλήρη και αυθεντική εικόνα του αγαπημένου σας προορισμού!

Όλα τα ταξίδια στο COSMORAMA είναι σχεδιασμένα με γνώμονα το σεβασμό στη φύση, τις ιδιαιτερότητες των λαών και την πολιτιστική κληρονομιά κάθε τόπου.

Με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του τουρισμού το COSMORAMA είναι πρώτο στις προτιμήσεις των ζευγαριών για το γαμήλιο ταξίδι τους.

COSMORAMA_FRENCH_POLYNESIA_MOOREA.jpg

Μπαχάμες, Σεϋχέλλες, Μαυρίκιος, Μεξικό, Μαλδίβες, Μπόρα-Μπόρα, Ζανζιβάρη, Μαρόκο, Κούβα, Βιετνάμ, Κένυα, Πουκέτ, Άγιος Δομίνικος και Νέα Υόρκη είναι μόνο μερικοί από τους αμέτρητους προορισμούς που μπορείτε να επιλέξετε για να ξεκινήσετε τη νέα σας ζωή με το έτερον σας ήμισυ!

cosmorama_maldives_3.jpg

Επιλέξτε COSMORAMA για εξωτικούς προορισμούς µε κρυστάλλινα νερά, χρυσή άµµο και τροπική Βλάστηση αλλά και προορισμούς με πολιτιστικό ενδιαφέρον και δραστηριότητες που θα θυμόσαστε για μια ζωή.

maldives-honeymoon-couples.jpg

Ρομαντικά δείπνα, χαλαρωτικά μασάζ και διαμονή στις καλύτερες σουίτες πεντάστερων ξενοδοχείων είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορεί να σας προσφέρει το COSMORAMA για ένα αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος.

cosmorama_zanzibar_3.jpg

Τέλος στο COSMORAMA θα βρείτε κορυφαίους low-budget προορισμούς για να εξοικονομήσετε χρήματα, χωρίς να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που είχατε ονειρευτεί.

Φτάστε μαζί μας ως την άκρη της γης!

Για περισσότερα δείτε εδώ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /