Γαμήλιο ταξίδι στον εξωτικό παράδεισο της Κόστα Ρίκα με το Versus Travel

Ανοίξτε φτερά για τη νέα σας ζωή και ξεκινήστε να χτίζετε αξέχαστες αναμνήσεις με τον πιο αγαπημένο σας άνθρωπο, επιλέγοντας τη μοναδική honeymoon εμπειρία που προσφέρει το Versus Travel

Η εμπειρία, η γνώση, ο επαγγελματισμός, η φροντίδα ακόμα και της παραμικρής λεπτομέρειας, η σωστή επικοινωνία. Δεν αρκούν απλά και μόνο η καλή διάθεση και οι καλές προθέσεις για να βγει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, αυτό που έχετε ονειρευτεί. Αν μόλις παντρευτήκατε, το συνειδητοποιήσατε από τη διοργάνωση του γάμου σας. Γι’ αυτό και το να αφεθείτε στα πιο έμπειρα και άρτια καταρτισμένα χέρια επαγγελματιών που μετρούν στον χώρο του γαμήλιου τουρισμού δεκαετίες ιστορίας είναι μονόδρομος για να περάσετε το πιο αξέχαστο honeymoon. Αυτό ακριβώς που θα σας προσφέρει το Versus Travel για να ταξιδέψετε στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Ένα από αυτά είναι και ο επίγειος, εξωτικός παράδεισος της Κόστα Ρίκα, που θα σας γεμίσει υπέροχες, μοναδικής ομορφιάς εικόνες με τα δάση νεφών, βροχής και τα μανγκρόβια, τις πυκνές ζούγκλες, τα σημαντικά εθνικά πάρκα, τα στρωματοηφαίστεια και τις τιρκουάζ παραλίες να συνθέτουν το παζλ της οργιάζουσας φύσης της.

Η έμπειρη ομάδα του Versus Travel θα σχεδιάσει για εσάς ένα αληθινά φαντασμαγορικό εξερευνητικό οδοιπορικό στην Πλούσια Ακτή της Κεντρικής Αμερικής, για να ανακαλύψετε την ιστορία της, από την ενδοχώρα ως τις ακτές της Καραϊβικής και του Ειρηνικού Ωκεανού.

Θα θαυμάσετε από κοντά τη μόνη πεταλούδα που βγάζει ήχο, τις περισσότερες ορχιδέες στον κόσμο συγκεντρωμένες σε ένα παρθένο δάσος, αμέτρητες θαλάσσιες χελώνες, μαϊμούδες με λευκά μουτράκια, σπάνια παραδείσια πουλιά, ακόμα και ηφαιστειακές λίμνες.

Θα απολαύσετε βαρκάδες στη ζούγκλα, βουτιές σε σμαραγδένια νερά σε καταρράκτες και σε θερμές λίμνες, θα διασχίσετε φυτείες με μπανάνες και τον καλύτερο καφέ του κόσμου και θα επισκεφτείτε την πόλη Γκρέσια, απτό δείγμα του διαχρονικού φιλελληνισμού της χώρας.

Τέλος, θα πλημμυρίσετε από γεύσεις και μυρωδιές της απίθανης κουζίνας της Κόστα Ρίκα και της Καραϊβικής, γευματίζοντας σε πολύχρωμα χωριά, χωρίς αυτοκίνητα, που θα σας ταξιδέψουν σε αλλοτινούς καιρούς.

 

OPEN 01A 1000JPG costa rica in may

CR FIN COSTA RICA TREES 1000 2

COSTA RICA WOMAN POOL 1000 HONEYMOON

HONEYMOON RES 01 COSTA

COSTA RICA 03 VILLA POOL honeymoon photo destination wedding costa rica Occidental Grand Papagayo

costa rica FIN 800 bride on steps 217635 2

HONEYMOON RES 02 COSTA

COSTA RICA MIX 1000

nauyaca 1000 waterfalls in costa rica

                            ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ VERSUS TRAVEL ΕΔΏ

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /