Κοστιέρα Αμαλφιτάνα για 6 ημέρες μόνο 475€ - Από το Υοur Way Travel

Το ταξιδιωτικό γραφείο «Your WayTravel» οργανώνει τα καλύτερα πακέτα διακοπών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με πολύχρονη εμπειρία στην διοργάνωση ταξιδιωτικών πακέτων και προσφορών, εξασφαλίζουμε αξιόπιστα ταξίδια και διαμονή σε πολλών αστέρων ξενοδοχεία ανά τον πλανήτη.

Τα πακέτα διακοπών και οι προσφορές ταξιδίων που προβάλλονται από το «Your WayTravel» είναι οργανωμένα, ατομικά, αθλητικά και επαγγελματικά. Στόχος τους είναι να γνωρίσει ο ταξιδιώτης τους ομορφότερους προορισμούς στον κόσμο, συνδυάζοντας οικονομικές προσφορές και αξιόπιστα ταξίδια.
Ετοιμάστε βαλίτσες για την Κοστιέρα Αμαλφιτάνα! Πάμε Ιταλία...

Η πασίγνωστη ακτογραμμή της Νότιας Ιταλίας, λίγα χιλιόμετρα από την ιστορική Νάπολι, πρωτεύουσα της Καμπανίας, εκτείνεται από το Σορέντο μέχρι το Σαλέρνο. Ο φιδωτός, κατηφορικός δρόμος «Amalfitana», σφηνωμένος ανάμεσα σε ουρανό, βράχια και θάλασσα, ενώνει λιμανάκια, πόλεις και χωριά σε μία από τις πιο μαγευτικές διαδρομές στην Ευρώπη. Το πρακτορείο «Your WayTravel» σου προτείνει ένα ταξίδι 6 ημερών μόνο με 475€!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοστιέρα Αμαλφιτάνα

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - (ΠΑΤΡΑ) - ΕΝ ΠΛΩ:
Αναχώρηση στις 12.00 από Αθήνα για Πάτρα. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΜΠΑΡΙ.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΠΑΡΙ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΣΑΛΕΡΝΟ:
Πρωινή άφιξη στο Μπάρι και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της ΠΟΜΠΗΙΑΣ για ξεναγηθούμε στα ερείπια της πόλης που θάφτηκε στις στάχτες του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το ιστορικό ΣΑΛΕΡΝΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΣΑΛΕΡΝΟ - ΡΙΒΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ - ΠΟΖΙΤΑΝΟ - ΑΜΑΛΦΙ:
Πρωινό και αναχώρηση με καραβάκι (καιρού επιτρέποντος) για επίσκεψη στο κουκλίστικο ΠΟΖΙΤΑΝΟ. Βόλτα στα στενά καλντερίμια με τα ολάνθιστα μπαλκόνια. Επόμενος σταθμός μας, με το καραβάκι το μικροσκοπικό αλλά τόσο γραφικό ΑΜΑΛΦΙ, χτισμένο στην ακτογραμμή της Κοστιέρα Αμαλφιτάνα. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και επίσκεψη στον καθεδρικό ναό του ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ. Νωρίς το απόγευμα επιστρέφουμε και πάλι με πλοιάριο, στο ξενοδοχείο μας στο ΣΑΛΕΡΝΟ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοστιέρα Αμαλφιτάνα

4Η ΗΜΕΡΑ, ΣΑΛΕΡΝΟ - ΚΑΠΡΙ:
Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοιάριο για το νησί του ΚΑΠΡΙ. Φθάνουμε στη Marina Grande όπου με το τελεφερίκ θα επισκεφθούμε τον οικισμό του κοσμοπολίτικου ΚΑΠΡΙ, για να γνωρίσουμε τους κήπους του Αυγούστου και να θαυμάσουμε τους επιβλητικούς βράχους Faraglioni. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα προαιρετικά και αγορές αναμνηστικών ή προαιρετικά επίσκεψη στο ΑΝΑΚΑΠΡΙ, όπου βρίσκεται η Villa San Michele και το τελεφερίκ για το Monte Solaro (το ψηλότερο σημείο του νησιού). Το απόγευμα στη Marina Grande επιβίβαση στο πλοιάριο και αναχώρηση για το ΣΑΛΕΡΝΟ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΣΑΛΕΡΝΟ - ΠΕΣΤΟΥΜ - ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΛΟ - ΜΠΑΡΙ:
Πρωινό και επίσκεψη στο φημισμένο Paestum, την Αρχαία Ποσειδωνία, που από τα ερείπια της και τους επιβλητικούς ναούς της αναδύεται η ένδοξη ιστορία της μεγάλης Ελλάδας. Ο ναός Basilica είναι το αρχαιότερο οικοδόμημα του δυτικού πολιτισμού στην περιοχή και είναι αφιερωμένος στην Ήρα. Εδώ και ο ναός του Ποσειδώνα. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους ή επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για να φθάσουμε και να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα των Τρούλλων, το παραμυθένιο ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΛΟ, όπου έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO, προστατευόμενο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Αργά το απόγευμα καταλήγουμε στο ΜΠΑΡΙ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοστιέρα Αμαλφιτάνα

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοστιέρα Αμαλφιτάνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοστιέρα Αμαλφιτάνα

6Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ:
'Αφιξη νωρίς το μεσημέρι στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* - 4* στην περιοχή του ΣΑΛΕΡΝΟ.
 • 3 πρωινά σε μπουφέ.
 • 3 δείπνα στο ξενοδοχείο.
 • Εισιτήρια πλοίων από και προς την ΙΤΑΛΙΑ, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4).
 • Εισιτήρια πλοιαρίου για την επίσκεψη στο ΚΑΠΡΙ.
 • Εισιτήρια πλοιαρίου για την επίσκεψη στο ΠΟΖΙΤΑΝΟ και το ΑΜΑΛΦΙ.
 • Τοπικός ξεναγός στην Πομπηία.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

Μάθε περισσότερα στο www.yourwaytravel.gr

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /