Γαμήλιο ταξίδι στην Πράγα με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Seretis Travel

Αν θέλετε το ταξίδι του γάμου σας να σας μείνει πραγματικά αξέχαστο, δύο είναι τα μυστικά: Να επισκεφθείτε την Πράγα και να εμπιστευθείτε το γραφείο ταξιδίων Seretis Travel.

Mε το ταξιδιωτικό γραφείο Seretis Travel, το γαμήλιο ταξίδι σας θα είναι υπερπολυτελές, οικονομικό και ξεκούραστο. Εσείς δε θα έχετε να ανησυχείτε για τίποτα, παρά μόνον να απολαύσετε τη μαγευτική Πράγα, αφού όλα θα τα έχει φροντίσει το πρακτορείο σας.

 seretis praga a

 

Αν θέλετε οι πρώτες ημέρες της έγγαμης ζωής σας να σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες, εμπιστευτείτε το Seretis Travel και επισκεφθείτε την πρωτεύουσα της Τσεχίας.

 

seretis praga ta xristougenna

 

Πέντε ημέρες στην παραμυθένια Πράγα (από 475 ευρώ ): Πτήση με Aegean Airlines, ξεναγήσεις στην πόλη και στο κάστρο και εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται δυο γεύματα σε εστιατόρια και κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα με γεύμα. Δυνατότητα επιλογής σε τρία διαφορετικά ξενοδοχεία.

 

seretis praga National Museum

1η ημέρα: Αθήνα – Πράγα | Ξενάγηση πόλης

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο  και αναχώρηση για την Πράγα, την Χρυσή Πόλη που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα. Με την άφιξη, συνάντηση με τον συνοδό σας, επιβίβαση στο πούλμαν και ξενάγηση για μια πρώτη γνωριμία με πόλη.

Στο ιστορικό κέντρο της Πράγας θα συναντήσουμε μοναδικά κτίσματα από την ρομαντική περίοδο, ναούς σε γοτθικό ρυθμό και παλάτια από την εποχή της Αναγέννησης. Κατά την διάρκεια της πεζής ξενάγησης θα διασχίσουμε τα 515 μέτρα της αγαλματοστόλιστης γέφυρας του Καρόλου, θα περάσουμε από την πλατεία των ιπποτών του Σταυρού και θα θαυμάσουμε την γοτθική εκκλησία της Παναγιάς του Τύν. Χαρακτηριστικό της Πράγας, το Αστρονομικό Ρολόι στην πλατεία της παλαιάς πόλης, που κατασκευάστηκε το 1420 και ο Ναός του Αγίου Νικολάου όπου πραγματοποιούνται κονσέρτα κλασσικής μουσικής. Στην συνέχεια θα περάσουμε από τον Πύργο της Πυρίτιδας και το σημερινό Δημοτικό μέγαρο, πρώην Βασιλικό Παλάτι του 15ου αιώνα.
Ακολουθεί γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και η μεταφορά για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Το υπόλοιπο της μέρας είναι στη διάθεσή σας για να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια της πόλης.

2η ημέρα: Πράγα | Ελεύθερη ημέρα & Προαιρετική εκδρομή στο Τσέσκυ Κρούμβλοβ

Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη στη διάθεσή σας να εξερευνήσετε την πόλη και να ανακαλύψετε τις “κρυφές” ομορφιές της. Περιπλανηθείτε στα ελικοειδή σοκάκια της παλιάς πόλης και κάντε τις αγορές σας σε κρύσταλλα, παραδοσιακές μαριονέτες και ξύλινα παιχνίδια. Προαιρετικά μπορείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή μας στο Τσέσκυ Κρούμβλοβ.

·         Το Τσέσκυ Κρούμβοβ χτίστηκε στις όχθες του ποταμού Μολδάβα τον 13ο αιώνα, γύρω από ένα κάστρο Γοτθικού ρυθμού και είναι στη λίστα της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Πρόκειται για ένα μοναδικό δείγμα Μεσαιωνικής πόλης που έμεινε ανεπηρέαστη στην αρχιτεκτονική της τους τελευταίους 5 αιώνες.

3η ημέρα: Πράγα | Εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ

Αφού πάρετε το πρωινό σας θα αναχωρήσουμε για το Κάρλοβυ Βάρυ που βρίσκεται δυτικά από την Πράγα σε απόσταση 110 χλμ. Μέσα από μια όμορφη διαδρομή φτάνουμε στην πασίγνωστη λουτρόπολη και ταυτόχρονα τόπο συνάντησης ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Η πόλη που ιδρύθηκε το 1350 διαθέτει εδώ και 5 αιώνες το μεγαλύτερο spa της Τσεχίας. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα, θα εντυπωσιαστείτε από τα αρτ νουβό κτίρια και από την φυσική ομορφιά του τοπίου. Μετά την ξενάγηση ελεύθερος χρόνος και γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Το απόγευμα επιστροφή στην Πράγα.

4η ημέρα: Πράγα | Ξενάγηση Καστρούπολης & κρουαζιέρα του ποταμού Μολδάβα

Μετά το πρωινό σας, αναχώρηση για ξενάγηση στην Καστρούπολη της Πράγας. Το Κάστρο της Πράγας, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, αποτελούσε για περισσότερα από χίλια χρόνια την έδρα της τσέχικης μοναρχίας και στις σημερινές ημέρες της Τσεχικής Δημοκρατίας. Σημαντικό αξιοθέατο της καστρούπολης, είναι ο καθεδρικός ναός γοτθικού ρυθμού του Αγ. Βίτου, τον οποίο και θα επισκεφθούμε. Στο θαυμαστό αυτό κτίσμα βρίσκονται οι βασιλικοί τάφοι, ενώ εδώ πραγματοποιούνταν και η ενθρόνιση των βασιλέων. Άλλα αξιοθέατα αποτελούν το βασιλικό παλάτι, το χρυσό δρομάκι των αλχιμιστών και το περίφημο Λορέττο. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται με την δίωρη κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα με μπουφέ γεύμα ώστε να θαυμάσετε εν πλω τα υπέροχα παλάτια και τις εκκλησίες σε γοτθικό και ρομαντικό ρυθμό καθώς και το πιο εκκεντρικό κτίριο της Πράγας, το «Φρέντ & Τζίντζερ». Το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια από τις περίφημες παράστασεις του «Μαύρου Θεάτρου» της Πράγας ή να γευματίσετε στο Μεσαιωνικό εστιατόριο στο ιστορικό κέντρο της πόλης αναβιώνοντας το τρόπο ζωής εκείνης της εποχής.

5η ημέρα: Πράγα | Ελεύθερο πρωινό – Αθήνα

Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να περιπλανηθείτε στα ελικοειδή σοκάκια της παλιάς πόλης μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Diplomat Prague 4*

€ 475€ 475€ 575

987 Design Prague Hotel 4*

€ 515€ 515€ 645

Prague Marriott 5*

€ 625€ 625€ 825

Πληροφορίες

http://seretistravel.gr/travels/?type=Honeymoon

http://seretistravel.gr/

Πανεπιστημίου 61 (ισόγειο), Ομόνοια
Τ.Κ.: 10564

+30 210 3251295

 

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /