Γαμήλιο ταξίδι στο χρυσό τρίγωνο Ινδίας (Δελχί, Άγκρα, Τζαϊπούρ) από 490€ με το ταξιδιωτικό γραφείο Cosmorama Travel

Ινδία, η χώρα των αντιθέσεων, των χρωμάτων, των αρωμάτων, των σάρι, των μαχαραγιάδων, των αγίων και των φακίρηδων. Ινδία, η μυστηριακή!

Το Cosmorama προτείνει την Ινδία ως προορισμό για το γαμήλιο ταξίδι σας, άλλωστε η γοητεία ενός ταξιδιού στην Ινδία συνδέεται με την ανακάλυψη του εσωτερικού μας κόσμου, τι καλύτερο λοιπόν από το να ξεκινήσετε την κοινή σας ζωή με ένα μυστηριακό ταξίδι; Θαυμάστε το υπέροχο Ταζ Μαχάλ - το μαρμάρινο ποίημα αγάπης, την καστροπολιτεία Φατεχπούρ Σικρί και τη μοναδική αρχιτεκτονική του baori στο αγροτικό χωριουδάκι Αμπανέρι, ενώ μην παραλείψετε να καβαλικέψετε ελέφαντες για να προσεγγίσετε το εκπληκτικό φρούριο της Αμπέρ. Μαγευτείτε από την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν, τη «Ροζ Πόλη», την Τζαϊπούρ αλλά και το μοναδικό και παράξενο Hawa Mahal, το "Παλάτι των Ανέμων" και τέλος ολοκληρώστε το ταξίδι σας στην πόλη των αντιθέσεων, την πρωτεύουσα της χώρας, το Δελχί, που στην πραγματικότητα είναι δύο πόλεις τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, το Παλαιό και το Νέο Δελχί.

cosmorama india gamilio taxsidi 2

cosmorama india gamilio taxsidi 4

cosmorama india gamilio taxsidi 5

cosmorama india gamilio taxsidi 3

COSMORAMA TRAVEL

Σίνα 14, 1ος όροφος
106 72, Αθήνα
Τηλ: +30 210 3642707
Φαξ: 210 3648252
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.cosmorama.gr

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /