Γάμος στην Κωνσταντινούπολη

Η Κωνσταντινούπολη για μας τους Έλληνες αποτελεί ιστορικό σταθμό και συνδέεται αδιάρρηκτα με την ιστορία μας. Πανέμορφη και μαγική, κουβαλάει στην αύρα της δυνατές στιγμές και συγκινήσεις.

Αν επιλέξετε να παντρευτείτε εκτός Ελλάδος ίσως η Κωνσταντινούπολη να αποτελεί τον πιο δυνατό προορισμό καθώς αν και δεν είναι πλέον ελληνική, οι δεσμοί παραμένουν ισχυροί. Ο Καρλ Μαρξ τη χαρακτήριζε "αιώνια πόλη" , μια πόλη δυο ηπείρων που επί τόσους αιώνες υπήρξε πρωτεύουσα όχι μιας αλλά δύο αυτοκρατοριών.

Συνδυάστε το γάμο με το ταξίδι του μέλιτος και ζήστε το δικό σας παραμύθι όπως ακριβώς το ονειρεύεστε.

40094568

Τι χρειάζεται να ξέρετε

Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να πραγματοποιήσετε τον γάμο των ονείρων σας στην Πόλη. Σύμμαχός σας θα έχετε τα αρχοντικά παλάτια, τα chic εστιατόρια, τον ρομαντισμό και τη βυζαντινή αύρα που αποπνέει η Κωνσταντινούπολη. Η εταιρεία N & T Special Events μπορεί να σας καθοδηγήσει και να λύσει κάθε απορία σας.
Πρωτοτυπήστε κάνοντας το γάμο σας στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, στο Φανάρι. Ένας γάμος σαν όνειρο στη θρυλική πόλη της Κωνσταντινούπολης...

Οργανώστε την πιο όμορφη περιπέτεια: το γάμο σας

Όταν εσείς και οι καλεσμένοι σας φθάσετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης"Atatürk", θα σας περιμένουν πολυτελή λεωφορεία με Ελληνόφωνους ξεναγούς για να σας μεταφέρουν με ασφάλεια στα ξενοδοχεία σας.
Η διαμονή προβλέπεται σε πολυτελή ξενοδοχεία (5 ή 4 αστέρων) στο Τακσίμ, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης. Από εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την πόλη και να ανακαλύψετε τα μυστικά της ενώ θα αποφύγετε τις καθυστερήσεις και τις πολύωρες μεταφορές.
Την ημέρα του γάμου, οι άνθρωποι της N & T Special Events θα σας μεταφέρουν εσάς και τους καλεσμένους σας από το ξενοδοχείο σας με λιμουζίνα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου θα τελεστεί το μυστήριο.

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο

Το Φανάρι, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και είναι η έδρα του αρχηγού της ορθοδοξίας και προκαθήμενου των Πατριαρχών της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η πορεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου συνδέεται άμεσα και με την ιστορία της Πόλης αφού σε όλες τις καμπές της ιστορίας της το πατριαρχείο και σαν θεσμός και σαν εγκαταστάσεις είχαν τον αντίστοιχο αντίκτυπο. Στα τέλη του 5ου αιώνα αποδόθηκε στον Πατριάρχη ο τίτλος του Οικουμενικού γιατί πολέμησε με αποτελεσματικό τρόπο τις αιρέσεις και θεωρήθηκε θετική η συμβολή του στην διάδοση της Ορθοδοξίας σε αλλόθρησκους λαούς. Όπως και η Βυζαντινή Αυτοκρατορία διαδραμάτισε σπουδαίο πολιτιστικό ρόλο έτσι και το Πατριαρχείο πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες όχι μόνο στους Ορθόδοξους λαούς αλλά και στον Ευρωπαϊκό χώρο γενικότερα αλλά και μέσα στην ίδια την Οθωμανική Αυτοκρατορία και σημερινή Τουρκία.
Δείτε εδώ το Οικουμενικό Πατριαρχείο τρισδιάστατο.

6

Μετά το γάμο

Ολοκληρώστε το γάμος σας και ευχαριστείστε τους καλεσμένους σας μετά την τελετή με κοκτέιλ και δεξίωση στους καλύτερους χώρους της Πόλης ή σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο. Κόψτε τη γαμήλια τούρτα και χορέψτε στους ρυθμούς που θα επιλέξετε από μουσική που θα επιμεληθεί DJ ή γιορτάστε με συγκρότημα της επιλογής σας.

17

Ο γάμος δεν τελείωσε ακόμα...

Δεν μπορείτε να φύγετε από την Πόλη χωρίς να δείτε τις ξεχωριστές της ομορφιές. Την τελευταία ημέρα η N & T Special Events σας ξεναγεί στην Ιστορική Κωνσταντινούπολη, στην Αγία Σοφία, στο διάσημο Παλάτι του Τόπκαπι, στο Μπλε Τζαμί, για να γνωρίσετε από κοντά την όμορφη Πόλη.

Μάθετε περισσότερα στο http://www.ntspecialevents.gr/

 

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /