Του έκανε το πιο ωραίο δώρο γάμου!

Η πανέμορφη Jaquie ήταν αποφασισμένη να κάνει τον μέλλοντα σύζυγό της τον πιο ευτυχισμένο γαμπρό του κόσμου. Και τα κατάφερε...

Οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν θα ξαναπερπατήσει, αλλά η ίδια δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να τους διαψεύσει όλους. Η Jaquie Goncher σηκώθηκε από την αναπηρική καρέκλα, στην οποία ήταν καθηλωμένη για πολλά χρόνια, προκειμένου να σταθεί όρθια δίπλα στον αγαπημένο της στο μυστήριο του γάμου.

Το ατύχημα είχε συμβεί όταν η ίδια ήταν 17 ετών μετά χτύπημα στην πισίνα του σχολείου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο σβέρκο της.
Οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν θα ξαναπερπατήσει, αλλά η Jaquie δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να τους διαψεύσει όλους.
Για πολλά χρόνια πάλευε με φυσιοθεραπείες, ώσπου δύο χρόνια πριν αρραβωνιάστηκε το αγόρι της Andy.
Όπως κάθε κοπέλα ήθελε να περάσει όλες τις χαρές της ζωής με τον μέλλοντα σύζυγό της. Έτσι, ξεκίνησε να κάνει σκληρή προπόνηση και τα κατάφερε αλλά το κράτησε μυστικό από όλους, εκτός από τον πατέρα της.
Όλοι πίστευαν ότι είναι μία όμορφη 25χρονη που βρίσκεται σε αναπηρική καρέκλα.
Όπως θα παρακολουθήσετε στο συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί, λίγο πριν την οδηγήσει ο πατέρας της, στο πλάι του μέλλοντα συζύγου της, αυτή σηκώνεται και περπατά δίπλα του.

 160811_vod_orig_bride_walks_16x9_992.jpg

Δείτε το βίντεο

 

 


Πηγή: http://www.parapolitika.gr/

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /