Νέοι κανόνες: Ο γάμος στην εποχή των Social Media

Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι μέρες που το ζευγάρι περίμενε πώς και πώς να δει μία φωτογραφία από τον γάμο.

Σήμερα με το Instagram, το Facebook και το Twitter να έχουν κατακλύσει την κοινωνική ζωή, φωτογραφίες και βίντεο του γάμου, κυκλοφορούν ελεύθερες παντού από το πρώτο λεπτό! Μάθε ποια είναι τα dos και don'ts των wedding social media πριν πατήσεις το "Share".

Αποτέλεσμα εικόνας για wedding social media

DO: Ρωτήστε αν σας επιτρέπουν να ανεβάσετε φωτογραφίες τους κι αν υπάρχει hashtags του γάμου ώστε να υπάρχει διαδραστικότητα σε όσα ανεβάζετε.
DON'T: Μην ανεβάσετε φωτογραφία της νύφης πριν την τελετή! Κάποια έθιμα πρέπει να τηρούνται. Άλλωστε η χαρά κρύβεται στην έκπληξη.


DO: Μοιραστείτε τις φωτογραφίες μία ημέρα μετά το γάμο. Απολαύστε τη στιγμή κι αφήστε και το ζευγάρι να νιώσει άνετα. Η καλύτερη στιγμή για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες είναι μετά το γάμο. Ακόμα καλύτερα την επόμενη ημέρα. Μην περάσετε την τελετή με σκυμμένο κεφάλι πάνω από το κινητό σας. Είναι προσβλητικό. Και προσοχή! Δημοσιεύετε μόνο τις στιγμές που το ζευγάρι θα ήθελε σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών.
DON'T: Μοιραστείτε μόνο κολακευτικές φωτογραφίες. Αν θέλετε να αναρτήσετε κάποια αστεία πόζα, καλύτερα να ρωτήσετε πρώτα.


DO: Να είστε απολύτως παρόντες και να γιορτάσετε! Αφήστε τους φωτογράφους να κάνουν τη δουλειά τους.
DON'T: Μην το παρακάνετε. Δύο-τρεις φωτογραφίες από το ευχάριστο γεγονός είναι αρκετές. Δεν έχει νόημα να ανεβάζετε τη μία φωτογραφία μετά την άλλη. Θα γίνετε κουραστικοί.

Αποτέλεσμα εικόνας για wedding social media

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /