H Σαρλότ Κασιράγκι παντρεύτηκε

Η Σαρλότ Κασιράγκι παντρεύτηκε χθες τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ντιμίτρι Ράσαμ στο Μονακό, μετά από δύο χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού. Η Σάρλοτ είναι κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα και εγγονή της Γκρέις Κέλι και 11η στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Η πολιτική τελετή έγινε χθες στο Παλάτι των Μονεγάσκων και η 32χρονη Σαρλότ Κασιράγκι ήταν εντυπωσιακή, επιλέγοντας να φορέσει ένα υπέρκομψο Yves Saint Laurent μπροκάρ φόρεμα με τους 3 χαρακτηριστικούς φιόγκους, δημιουργία του Creative Director του οίκου, Άντονι Βακαρέλο, το οποίο κατά πολλούς έμοιαζε με το φόρεμα που είχε βάλει η Γκρέις Κέλι στον πολιτικό γάμο με τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό, το 1956. 

 charlotte casiraghi wedding dress z

charlotte dimitri royal wedding

Στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στην ονειρεμένη βίλα «La Vigie», ένα μεγαλοπρεπές αρχοντικό το οποίο υπήρξε κατοικία του Karl Lagerfeld για περισσότερο από δέκα χρόνια και πλέον λειτουργεί ως πολυτελές ξενοδοχείο. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο σημείο της γαλλικής ριβιέρας που έχει μοναδική θέα σε ολόκληρο το Μονακό.Η Σαρλότ Κασιράγκι έλαμπε μέσα στο strapless σατέν Chanel φόρεμά της ενώ η v λαιμόκοψη τόνιζε μοναδικά το διαμαντένιο Cartier κολιέ της γιαγιάς της Γκρέις Κέλι. Το Hollywood Glam look της νύφης συμπλήρωνε το χτένισμα σε bob wet look. Αυτός είναι ο πρώτος γάμος της Σαρλότ Κασιράγκι, αντίθετα με τον 37χρονο Ντιμίτρι, ο οποίος ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Masha Novoselova και έχουν μία κόρη.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /