Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου!

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού παντρεύτηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, σε σχετικά κλειστό κύκλο. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε τη συγκεκριμένη εκκλησία, καθώς είναι ένας τόπος που επισκέπτονται για να ηρεμούν, ενώ εκεί λειτουργεί και ο πνευματικός τους.


mpalatsinou maximos

balatsinou nyfi 16 6 2019

Η Τζένη Μπαλατσινού έφτασε στην ώρα της στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον γιό της Μάξιμο υπό τους ήχους βιολιού και λύρας και ήταν πραγματικά υπέρλαμπρη μέσα στο εντυπωσιακό Zeus & Dione νυφικό της. Μια δημιουργία του οίκου μόδας της Μαρέβας Μητσοτάκη, η οποία και ήταν επίσης παρούσα στο γάμο. Το λουκ της ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι νυφικά ψηλοτάκουνα Gianvitto Rossi.

kikilias2
Ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος έφτασε στην εκκλησία λίγα λεπτά πριν την νύφη, επέλεξε ένα κλασικό, κομψό μπλε κουστούμι του οίκου Νίκος Κούτρας. Στο πλευρό του ζευγαριού, στην τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους, εκτός από τους γονείς τους και τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού βρέθηκαν και πολλοί φίλοι τους από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο.
Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο προπονητής μπάσκετ της ΑΕΚ και παιδικός φίλος του γαμπρού, Ηλίας Καντζούρης και η σύζυγός του Έμη Πανουσοπούλου.

mpomponieres gamos kikilia mpalatsinou

ventalies gamos kikilia mpalatsinou

Οι μπομπονιέρες περιείχαν μικρά άνθη και σπόρους λεβάντας και ήταν στολισμένες με ένα κουδουνάκι εις ανάμνηση του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά στα Πριγκιπονήσια ενώ τα κουφέτα ήταν ξεχωριστά. To ζευγάρι είχε φροντίσει να κρατήσει τους καλεσμένους τους δροσερούς, μοιράζοντας στις κυρίες βεντάλιες και στους κυρίους ανεμιστηράκια.

balatsinou kikilias glyka

Μετά τον γάμο δεν ακολούθησε δεξίωση, αλλά το ζευγάρι παρέμεινε στο προαύλιο της εκκλησίας όπου οι καλεσμένοι του ευχήθηκαν με ένα ποτήρι κρασί, αναψυκτικά, μεζέδες και εκπληκτικά γλυκά, δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου. Το ζευγάρι επέλεξε να προσφέρει στους καλεσμένους του απλά, ελληνικά, παραδοσιακά γλυκίσμα όπως γαλακτομπουρεκάκια, πορτοκαλόπιτα, πίτα με φυστίκια Αιγίνης, σπιτικό υποβρύχιο με μαστίχα, σιμιγδαλένιο χαλβά, μωσαϊκό και σουμάδα.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /