Παντρεύτηκε ο βασιλιάς του τένις Ραφαέλ Ναδάλ

Ο Ισπανός αστέρας του τένις Ραφαέλ Ναδάλ, δώδεκα φορές νικητής του Roland-Garros, παντρεύτηκε την επί 14 χρόνια σύντροφό του Μαρία Φρανθίσκα Περέγιο, σε ιδιωτική τελετή στη γενέτειρά τους, στο νησί της Μαγιόρκας.

Ο γάμος έγινε στο πολυτελές θέρετρο-κάστρο La Fortaleza, στην Πολένσα (στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού). Το ζευγάρι είχε δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς και φίλους. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος καθώς και άλλα αστέρια του ισπανικού τένις, όπως ο Νταβίντ Φερέρ και ο Φελιθιάνο Λόπεθ.
Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστες φωτογραφίες από την τελετή, για την οποία είχε δημιουργηθεί ένα παραμυθένιο σκηνικό με λευκά λουλούδια.

nadal wedding

Ωστόσο, η διάσημη Ισπανίδα σχεδιάστρια μόδας Rosa Clara μοιράστηκε τις λεπτομέρειες του νυφικού της Μαρία Περέγιο. Ένα λιτό νυφικό με δαντέλα χωρίς υπερβολές. Το μπούστο με λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι, φτιαγμένο από όμορφη γαλλική δαντέλα εμπνευσμένη από την εποχή Art Deco, με μοτίβα λουλουδιών και μικροσκοπική επένδυση στο σχολαστικά χέρι κεντημένο ύφασμα. Η φούστα κατασκευάστηκε από μεταξωτό κρεπ και είχε μια πολύ ελαφριά αποσπώμενη ουρά. Όπως τονίζει η ίδια η σχεδιάστρια «είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και τιμή για εμένα να σχεδιάσω το νυφικό της Μαρία για τον γάμο της με τον Ραφαέλ». Μάλιστα, η ίδια σχεδιάστρια επιμελήθηκε τα φορέματα της μητέρας της νύφης, αλλά και της μητέρας και της αδερφή του Ναδάλ.

Η Μέρι Περέγιο, επίσης γνωστή ως "Xisca" στον Τύπο, γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της μέσω της παιδικής της φίλης Μαριμπέλ Ναδάλ, αδελφής του πρωταθλητή. Η σχέση τους, η οποία άρχισε το 2005, χαρακτηρίστηκε από μεγάλη διακριτικότητα, το ζευγάρι έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Μάιο στη Ρώμη, κάτω από άκρα μυστικότητα. Είναι η μοναχοκόρη ενός επιχειρηματία από την Πάλμα ντε Μαγιόρκα και εδώ και δέκα χρόνια έχει αναλάβει τη διεύθυνση του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Ισπανού τενίστα, Rafael Nadal Foundation.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /