Ο λαμπερός γάμος του Αλέξανδρου Αγγλούπα στη Μύκονο!

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας  δεν ανήκει πλέον στο  “κλαμπ των περιζήτητων εργένηδων”.  Ο 43χρονος γόνος, γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας παντρεύτηκε το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 στη Μύκονο, την πανέμορφη Όλγα Ζαπουνίδου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτική βίλα στη κοσμοπολίτικη Ψαρού με μόλις 50 καλεσμένους, οι οποίοι παραβρέθηκαν στον “prive» αλλά συνάμα εντυπωσιακό και λαμπερό γάμο του ζευγαριού. Λευκοί κρίνοι και λευκά κεριά στόλιζαν την εκκλησία όπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώ ασημένιοι δίσκοι δέσποζαν στον στολισμό των τραπεζιών. Το dress code για τους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν “nude”.

1

2

Οι γονείς του γαμπρού, Νίκος και Τούλα Αγγλούπα ήταν ιδιαιτέρως συγκινημένοi. Ανάμεσα στους λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Χάρης Βαφειάς, ο Πέτρος Στάθης, ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο Κώστας Πηλαδάκης με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Αλέξανδρος Έλληνας, η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη αλλά και αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού όπως ο Ζαννής Φραντζέσκος - ιδιοκτήτης του Nammos Mykonos - με τη σύζυγό του Βερόνικα και ο Σέρος Μύρτας.

3

Μετά το μυστήριο ακολούθησε η δεξίωση του ζευγαριού και διασκέδαση μέχρι πρωίας υπό τους ήχους των αγαπημένων επιτυχιών της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Αντώνη Ρέμου.

5

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /