Αρραβωνιάστηκε ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ την αγαπημένη του Nina Flohr

Ο μικρότερος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Nina Flohr κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ιθάκη.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης που εξέδωσε το προσωπικό γραφείο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου:
«Οι Βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες του μικρότερου υιού τους, Φίλιππου, με την Nina Nastassja Flohr, κόρη του κ. Thomas Flohr και της κ. Katharina Flohr. Η Nina και ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκαν στο νησί της Ιθάκης νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν θα ανακοινωθούν εγκαίρως».

 philippos nina1

Ο 34χρονος Φίλιππος Γλύξμπουργκ, είναι ο μικρότερος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως Βασίλισσας Άννας-Μαρίας. Εργάζεται ως αναλυτής κεφαλαίων (hedge fund) στην Νέα Υόρκη και η μέλλουσα σύζυγός του, η οποία είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου Ελβετού businessman Thomas Flohr, εργάζεται ως καλλιτεχνική διευθύντρια στην οικογενειακή εταιρεία ιδιωτικών τζετ VistaJet. O πατέρας της μέλλουσας νύφης, Τόμας Φλορ, βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019. Ενώ η μητέρα της Καταρίνα Φλορ, ήταν creative director του διάσημου οίκου Faberge, και Fashion και Jewellery Director, της ρωσικής Vogue, καθώς, της Vogue Hellas. Ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ και η Nina Flohr είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /