Η Eunice Kennedy Shriver παντρεύτηκε φορώντας το 67 ετών Dior νυφικό της γιαγιάς της

Η Eunice Kennedy Shriver, εγγονή της θρυλικής φιλάνθρωπου και ιδρύτριας των Παραολυμπιακών Αγώνων (Special Olympics) Eunice Mary Kennedy Shriver, αδελφής του JFK, παντρεύτηκε φορώντας το 67 ετών Dior νυφικό της γιαγιάς της.

Η 26χρονη Eunice, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Michael “Mikey” Serafin Garcia, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων. Η τελετή έγινε, λόγω της πανδημίας, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην St. Patrick’s Catholic Church στο Μαϊάμι.

EUNICE KENNEDY02

Όπως λέει η ίδια, η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια του ζευγαριού, το οποίο ήθελε να καλέσει πάρα πολύ κόσμο, αλλά αναγκάστηκε να μειώσει τη λίστα των καλεσμένων, καθώς τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της έχουν «μεγάλες οικογένειες». «Έτσι, τα αδέλφια, οι οικογένειές τους, και οι γονείς μας, ήταν οι μόνο 32 καλεσμένοι. Ελπίζαμε ότι τα πράγματα θα είχαν χαλαρώσει μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι έτσι που ήταν τα πράγματα, δεν ήταν σωστό να ζητήσουμε από τον κόσμο να ταξιδέψει στη Φλόριντα ή να κάνουμε μια μεγαλύτερη εκδήλωση, ειδικά αν δεν θα ήταν με τον τρόπος που το είχαμε οραματιστεί».

«Μπορεί η εκκλησία να φαινόταν άδεια από κόσμο μόνο 32 επισκέπτες», δήλωσε ο γαμπρός, ο οποίος φορούσε σμόκιν Brioni, παπιγιόν και παπούτσια Tom Ford. «Αλλά η ενέργεια εκείνης της ημέρας γέμισε το δωμάτιο... Καθώς περπατούσα στο διάδρομο με τη μαμά μου και μετά είδα την Γιουνίς να μπαίνει με τον μπαμπά της, ήταν δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυά μου. Ήταν η πιο όμορφη νύφη ποτέ. Καθ 'όλη τη διάρκεια της τελετής, φρόντισα να απορροφήσω κάθε στιγμή μαζί της, μέχρι που τελικά να περπατήσω με ένα μόνιμο χαμόγελο για το υπόλοιπο της βραδιάς».

EUNICE KENNEDY03

Όλο το μυστήριο είχε έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα. Η νεαρή νύφη, θέλοντας να διατηρήσει την παράδοση ζωντανή, τίμησε τη διάσημη οικογένειά της με κάτι δανεισμένο - το νυφικό Dior της γιαγιάς της - και κάτι μπλε - το convertible Lincoln Continental του 1965 αρχικά ήταν δώρο του παππού της, Sargent Shriver, στη γιαγιά της.

dior kennedy

Για τη μεγάλη της ημέρα, η όμορφη νύφη επέλεξε το ρομαντικό Dior νυφικό που είχε φορέσει η γιαγιά της το 1953 στο ιβουάρ χρώμα της βανίλιας. Ένα ρομαντικό και εντυπωσιακό νυφικό σε ιδιαίτερα κομψή και βασιλική γραμμή με βολάν στη φούστα του, στο οποίο έκανε μερικές τροποποιήσεις. Η Eunice άλλαξε το bodice μετατρέποντάς το σε μοντέρνο, στράπλες φόρεμα ενώ πρόσθεσε νέο πέπλο. Επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω ενώ κρατούσε ένα μπουκέτο με λευκά λουλούδια.

EUNICE KENNEDY05

EUNICE KENNEDY04

«Η γιαγιά μου φόρεσε το νυφικό στον γάμο της με τον παππού μου στις 23 Μαΐου του 1953 και, 67 χρόνια μετά, το φόρεσα για να παντρευτώ τον Mikey», δήλωσε στην Αμερικανική Vogue, προσθέτοντας ότι «δεν την ένοιαξε» που το νυφικό του Οίκου Dior είχε «γεράσει και είχε αλλάξει ελαφρώς χρώμα, σε ιβουάρ χρώμα της βανίλιας» και είχε μερικές τρύπες όλα αυτά τα χρόνια. Σύμφωνα με τη Αμερικανική «Vogue», η Eunice Kennedy Shriver συνεργάστηκε με τη νυφική μπουτίκ Ever After Miami για την αποκατάσταση του vintage νυφικού και τη δημιουργία ενός νέου ταιριαστού μπούστου και πέπλου στο χρώμα του ελεφαντόδοντου.

EUNICE KENNEDY07

«Το φόρεμα ήταν τόσο λεπτό όσο το χαρτί υγείας. Επομένως, έπρεπε να το χειριστούμε με μεγάλη προσοχή. Φοβόμουν ακόμη και να καθίσω», δήλωσε η νύφη.

EUNICE KENNEDY08

 

EUNICE KENNEDY09

Για τη δεξίωση, η Ever After δημιούργησε μια «φούστα after-party» ώστε να αλλάξει η νύφη μετά το δείπνο. Έτσι, η εντυπωσιακή νύφη, αποχωρίστηκε το σικάτο μακρύ νυφικό της, και το αντικατέστησε με τη μίνι φούστα, την οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι άνετα και κομψά αθλητικά παπούτσια.

EUNICE KENNEDY06

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /