O υπερπολυτελής γάμος της Lady Kitty Spencer στη Ρώμη και οι νυφικές της τουαλέτες που μας άφησαν άφωνους.

Σε μια υπερπολυτελή τελετή στη Ρώμη, το περασμένο Σάββατο, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου η λαίδη Kitty Spence ,με τον 62χρονο σύντροφο της, μεγιστάνα στη βιομηχανία μόδας, Michael Lewis. Η τριαντάχρονη όπως μαρτυρεί και το επώνυμο της μοιράζεται το ίδιο αίμα με την αποθανούσα πριγκίπισσα Diana, συγκεκριμένα είναι ανιψιά της.

 

MAIN DRESS 800 lady kitty spence main dress with couturiers 0 The FIVE dazzling dresses Lady Kitty Spencer wore at her wedding revealed

LADY KITTY SPENCER 750 FRONT VIEW IN PALAZZO     photo: mirror.co.uk

LADY KITTY SPENCER 800 BWPHOTO BACK OF DRESS

 photo:mirror.co.uk

 

LADY KITTY SMILING CLOSE UP 800 kitty spencer close up floral dress 0 The FIVE dazzling dresses Lady Kitty Spencer wore at her wedding revealed

lady kitty spencer teal and flower dress close up 800 The FIVE dazzling dresses Lady Kitty Spencer wore at her wedding revealed

 kitty spencer wedding dress insert 6

photo: tatler.com

lady kitty 800 blue floral dress back kitty spencer wedding dress insert 5

 

 

Με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Michael Lewis,τα μέσα τους θέλουν μαζί από το 2019 ενώ ορισμένες πηγές αντικρούουν τη πληροφορία κάνοντας λόγο για το ξεκίνημα της σχέσης τους νωρίτερα μέσα στη προηγούμενη χρονιά. Ο Lewis είναι ιδιαίτερα συμπαθής στην οικογένεια Spencer αφού παρά τα πλούτη του παραμένει ένας εξαιρετικά προσγειωμένος και ταπεινός χαρακτήρας. Πατέρας τριών παιδιών των οποίων η λαίδη πλέον είναι μητριά.

Στη Villa Aldo Brandini, ένα μπαρόκ κτίριο του 17ου αιώνα, οι δύο μελλόνυμφοι αντάλλαξαν τους όρκους τους. Ο ανθοστολισμός αποτελούμενος από αποχρώσεις ροζ και λευκού ήταν πλούσιος και σε πολλά σημεία της τοποθεσίας. Στο ιερό τη λαίδη Kitty συνόδευσαν οι δύο αδερφοί της. Αισθητή ήταν βέβαια η απουσία των ξάδερφων της William και Harry. Οι νεαρότερες αδερφές της έδωσαν και αυτές το παρόν στη μεγάλη μέρα της αδερφής τους.

 

 dolcegabbana850 lady kitty spencer wedding party 1 square photo: tatler.com

villa kitty900 NINTCHDBPICT000668052915 photo: Daily Sun UK

villa kitty flowers NINTCHDBPICT000668283159

 villa kitty600urns NINTCHDBPICT000668240972

Από τους καλεσμένων που τίμησαν το ζεύγος με τη παρουσία τους δεν έλειψαν και οι διασημότητες. Η σύζυγος του Idris Elba, Sabrina. Άλλα ονόματα που βρέθηκαν στη λίστα των καλεσμένων ήταν των Jade Holland Cooper, Pixie Lott, Maye Musk. Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα εξέχοντα μέλη της αριστοκρατικής κοινωνίας.

Το νυφικό της λαίδης Kitty δε θα μπορούσε να ήταν τίποτα λιγότερο από αυτό που επέλεξε. Έξι μήνες χρειάστηκαν για το σχεδιασμό, τη παραγωγή και την επιμέλεια της κάθε λεπτομέρειας. Με έντονες επιρροές από τη Βικτωριανή περίοδο η νυφική δημιουργία σχεδιάστηκε από τους Dolce& Gabbana σεβόμενοι την επιθυμία της Spencer να τιμήσει τις ρίζες της κατά αυτόν τον τρόπο. Η ιδιαίτερη αδυναμία της στην ιταλική μόδα όπως και στη χώρα αυτή κάθε αυτή λήφθηκε επίσης υπόψιν.

Να σημειωθεί κιόλας ότι η λαίδη Kitty είναι συνεργάτιδα των Dolce& Gabbana αφού είναι brand ambassador τους διεθνώς.

Ένα πέπλο που θυμίζει εποχές Αβαείου Ουέστμινστερ είναι από τις πρώτες λεπτομέρειες στις οποίες δίνει κανείς σημασία. Ο ψηλός λαιμός με τα μακριά μανίκια και με «φουσκωτούς» ώμους συνεχίζονται σε έναν κορσέ από δαντέλα που αγκαλιάζει διακριτικά τη μέση της. Το νυφικό φόρεμα καταλήγει να σχηματίζει μια μακριά φούστα με τη δαντέλα να πρωταγωνιστεί εκ νέου.

Ο οίκος Dolce& Gabbana σχεδίασε επίσης άλλες τέσσερις τουαλέτες για το Σαββατοκύριακο του γάμου της λαίδης. Πρόκειται για κομψότατες δημιουργίες της ραπτικής και μόδα υψηλών προδιαγραφών. Κρύσταλλοι και απεικονίσεις ανθέων δουλεμένα στο χέρι. Χάντρες χρυσής ή ασημένιας απόχρωσης να κοσμούν το κοκτέιλ φόρεμα της Kitty. Αυτά ήταν μερικά από τα πιο αξιέπαινα στοιχεία που στόλισαν τις πολυτελείς τουαλέτες της.

lady kitty 800 reception dress

villa kitty750 maccaroons NINTCHDBPICT000668283166

 Μετά τη τελετή ακολούθησε και η παράθεση γαμήλιου δείπνου στο ιταλικό ηλιοβασίλεμα. Το χρυσό κυριάρχησε στη διακόσμηση ενώ σε κάθε τραπέζι θα υπήρχαν χειροποίητες κάρτες και πετσέτες με τα αρχικά των νεονύμφων. Μελωδίες πιάνου κατέκλυζαν το χώρο της δεξίωσης συνοδεία ερμηνεύτριας εννοείται.

Αργότερα τις βραδινές ώρες ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτυ με λιγότερες επισημότητες αυτή τη φορά.

lady kitty spencer green and white floral800 0 The FIVE dazzling dresses Lady Kitty Spencer wore at her wedding revealed

 photos:tatler.com

Το μόνο σίγουρο πως τόσο ο γάμος όσο και οι σικ αριστοκρατικές δημιουργίες που φόρεσε η λαίδη Kitty θα συζητηθούν για καιρό όπως και ο γάμος που θεωρείται ο "high society" γάμος της χρονιάς, και όχι άδικα άλλωστε.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /