Old Hollywood λάμψη στο γάμο της Nicola Peltz και του Brooklyn Beckham

Ο γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn παντρεύτηκε την Nicola Peltz, κόρη του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Nelson Peltz και του μοντέλου Claudia Heffner, στην έπαυλη της οικογένειας της νύφης στο Palm Beach, το Σάββατο και οι γαμήλιες εκδηλώσεις διήρκεσαν τρεις ολόκληρες ημέρες.

Beckham Nicola Peltz06

Η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε διάσημους φίλους του ζευγαριού και των δύο οικογενειών, όπως οι Venus και Serena Williams, Eva Longoria αλλά και δύο από τα μέλη του συγκροτήματος Spice Girls, με το οποίο η μητέρα τους γαμπρού μεσουράνησε στο μουσικό στερέωμα των 90s, την Sporty και την Scary.

Beckham Nicola Peltz 07

H  νύφη επέλεξε ένα – ομολογουμένως – θεϊκό νυφικό Valentino με μεγάλη ουρά και πέπλο, το οποίο είχε δαντελένιες λεπτομέρειες στην άκρη. Μάλιστα η μητέρα της νύφης πρόσθεσε ένα ματάκι ως φυλακτό για την κόρη της, μαζί με ένα μήνυμα που η ομάδα του Valentino έραψε στο νυφικό χρησιμοποιώντας μπλε κλωστή. Το χτένισμα της νύφης ήταν εμπνευσμένο από την Claudia Schiffer και την Brigitte Bardot.

Beckhams 05


Ο γαμπρός, Brooklyn Beckham φορούσε κοστούμι Dior διακοσμημένο με μια υπέροχη διαμαντένια αλυσίδα Anita Ko στο μπροστινό μέρος, δώρο της οικογένειας της νύφης.

Brooklyn Beckham Nicola Peltz04


Η Nicola Peltz κατέφθασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της υπό τους ήχους του τραγουδιού «Songbird» από ορχήστρα εγχόρδων, ενώ η 10χρονη αδελφή του Brooklyn, Harper ήταν ανάμεσα στους παρανύμφους.
Σύμφωνα με τη Vogue, στην οποία έχει παραχωρήσει το ζευγάρι τα δικαιώματα του γάμου, μετά τη γαμήλια τελετή, οι καλεσμένοι απόλαυσαν κοκτέιλ στολισμένα με άνθη λευκής κερασιάς υπό τους ήχους μουσικής τζαζ. Το δείπνο σερβιρίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένους εξώστες δίπλα στη θάλασσα, στολισμένους με εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις, με τριαντάφυλλα, παιώνιες και ορτανσίες.

Brooklyn Beckham Nicola Peltz 02


Η Victoria Beckham επέλεξε για την σημαντική αυτή ημέρα ένα μεταλλικό ασημί φόρεμα από την συλλογή της, το οποίο θύμισε έντονα Studio 54 ενώ επιμελήθηκε και τις εμφανίσεις τόσο της καλής της φίλης Eva Longoria, όσο και της Mia Regan κοπέλας του γιού της Romeo. Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψε η μητέρα της νύφης Claudia φορώντας μια υπέροχη δημιουργία Versace.

Brooklyn Beckham Nicola Peltz 03

Μετά το δείπνο, οι νεόνυμφοι χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, το κλασικό «Only Fools Rush In» του Έλβις Πρίσλεϊ, που ερμήνευσε ο Νοτιοαφρικανός καλλιτέχνης Lloyiso. Στη συνέχεια, ανέλαβε ο Mark Antoni να διασκεδάσει τους καλεσμένους.
Όσο για τα γαμήλια δώρα, το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους τους να κάνουν μια δωρεά για το λαό της Ουκρανίας μέσω του πρακτορείου Care. Το επόμενο πρωί, το ζευγάρι, οδηγώντας μια vintage μπλε Jaguar XK150S του 1958 - δώρο του David και της Victoria αξίας 500.000 δολαρίων - κατέφθασε στην έπαυλη για ένα πλουσιοπάροχο brunch, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τους εορτασμούς, οι οποίοι υπολογίζεται ότι κόστισαν περίπου 4 εκ. δολάρια.

Brooklyn Beckham Nicola Peltz 01

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /