Τα εντυπωσιακά νυφικά της Jennifer Lopez

Είναι γνωστό ότι ο Ralph Lauren δεν συνηθίζει να σχεδιάζει νυφικά. Για την λαμπερή όμως Jennifer Lopez έκανε μια εξαίρεση και δημιούργησε όχι ένα αλλά τρία εκθαμβωτικά νυφικά για τον γάμο της με τον Ben Affleck.

Το ζευγάρι, το οποίο χώρισε το 2004 - ενώ ήταν ήδη αρραβωνιασμένοι και σχεδίαζαν τον γάμο τους - επανενώθηκε το 2021 και παντρεύτηκε σε μια σύντομη τελετή στο LasVegas πριν από ένα σχεδόν μήνα, γιόρτασε την ευτυχία του με έναν δεύτερο υπερέλαμπρο γάμο στο σπίτι τους στο Riceboro της Georgia. Η νύφη είχε ένα συγκεκριμένο όραμα για τους τριήμερους εορτασμούς και ανέθεσε στον κορυφαίο eventplanner των διασήμων - ColinCowie– την υλοποίησή του.

Jennifer Lopez wedding

Στη γαμήλια τελετή, η JenniferLopez φόρεσε ένα εκθαμβωτικό νυφικό. Πάνω από 1.000 μαντήλια και 500 μέτρα υφάσματος κόπηκαν σε βολάν για να δημιουργήσουν την αιθέρια εκδοχή του κλασικού φορέματος με ζιβάγκο του Ralph Lauren. Το βολάν στη συνέχεια ράφτηκε στο χέρι, δημιουργώντας μια ογκώδη, ρομαντική φούστα. Το νυφικό look ολοκλήρωσε το μακρύ πέπλο. Ο Ben Affleck επέλεξε ένα κλασικό Ralph Lauren Couture λευκό tuxedo σακάκι με μαύρο παντελόνι και ασορτί παπιόν. Τα 5 παιδιά του ζευγαριού (2 από το γάμο της Jennifer με τον τραγουδιστή Marc Antony και 3 από το γάμο του Ben με την ηθοποιό Jennifer Garner) φορούσαν επίσης Ralph Lauren.

JLo Ceremony Dress

JLO Ruffle

Η διάρκειας 45 λεπτών τελετή έλαβε χώρα στον πίσω κήπο της κατοικίας του ζευγαριού με θέα τον ποταμό NorthNewportRiver και τελέστηκε από τον διάσημο Lifecoachκαι συγγραφέα JayShetty. Μετά την τελετή οι καλεσμένοι, οι οποίοι φορούσαν όλοι λευκά, απόλαυσαν cocktailsστο εσωτερικό του σπιτιού πριν κατευθυνθούν στον αχυρώνα για το γαμήλιο δείπνο.

JLO wedding dress 02

JLO August Pearls No Train Hi Res

Για το δείπνο, η νύφη αρχικά φόρεσε ένα φόρεμα με πέρλες και μικρο-πτυχώσεις από μεταξωτό τούλι και λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski με υπέροχη ανοικτή πλάτη. Στη συνέχεια άλλαξε, κάνοντας μια εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα μοναδικό γοργονέ φόρεμα με εντυπωσιακή λαιμόκοψη και αφαιρούμενη κουκούλα, διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski διαφόρων μεγεθών.

JLo Dress3

JLO August Hood Revised

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /