Ο χλιδάτος γάμος του Mr Nammos

Η γνωριμία του Ζαννή Φραντζέσκου με τη Βερόνικα Πάστρα μετρά αρκετά χρόνια. Ωστόσο, παρά την έκδηλη έλξη μεταξύ τους, ο έρωτάς τους παρέμενε ανεκπλήρωτος αφού επί σειρά ετών και οι δύο βρισκόντουσαν σε σχέση με άλλους συντρόφους.

Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, όταν μια κοινή παρέα (η Βερόνικα είναι φίλη με τη Χριστίνα Βακάκη, σύντροφο του κολλητού φίλου του Ζαννή, Βασίλη Μιχαήλ) τους έφερε πιο κοντά και ξύπνησε το πάθος μεταξύ τους.

nammos2

«Η Βερόνικα είναι το κορίτσι που επιθυμώ να γίνει γυναίκα μου και μητέρα του παιδιού μου. Είναι η ιδανική γυναίκα», εκμυστηρευόταν συχνά ο Ζαννής στους πολύ δικούς του ανθρώπους.

Η Βερόνικα επισκεπτόταν τη Μύκονο κάθε καλοκαίρι καθώς εκεί διατηρεί εξοχική κατοικία η οικογένειά της και φυσικά πήγαινε συχνά στο «Nammos» με την παρέα της. Ο Ζαννής τη φλέρταρε διακριτικά, ποτέ όμως δεν είχε εκδηλώσει τα συναισθήματά του απέναντί της.

Ηταν τέλος Αυγούστου όταν, αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη κατά τη διάρκεια μιας σύντομης απόδρασης στην Πάρο, ο έρωτάς τους σφραγίστηκε εν πλω με ένα φιλί. Σύντομα ακολούθησαν κι άλλες αποδράσεις σε νησιά των Κυκλάδων, όπως η Μήλος και τα Κουφονήσια.

Προς τα τέλη του Σεπτέμβρη οι δυο τους πέταξαν στις ΗΠΑ, ενώ τα Χριστούγεννα βρέθηκαν στην Κουρσεβέλ, το διάσημο θέρετρο των Γαλλικών Αλπεων, όπου και τελικά «συνέλαβαν» τον καρπό του έρωτά τους.
Μετά τον γάμο του το ζευγάρι μένει σε μια βίλα στην Εκάλη, την οποία οι φίλοι του χαρακτηρίζουν «χολιγουντιανή υπερπαραγωγή» λόγω των πολλών τετραγωνικών και της πολυτέλειάς της.

Η επίπλωση είναι μίνιμαλ με κυρίαρχο το λευκό και το γκρι χρώμα, ενώ τα οπτικοακουστικά συστήματα είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Απ' ό,τι λέγεται μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας να αγοράσει το συγκεκριμένο σπίτι ως μόνιμη κατοικία της νέας του οικογένειας, η οποία θα αυξηθεί κατά ένα μέλος στις αρχές του Σεπτέμβρη, με τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους.

nammos3

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /