Γάμος Acun Ilicali - Seyma Subaci

Acun Ilicali – Seyma Subaci : O παραμυθένιος γάμος του Τούρκου παραγωγού του Survivor με την αγαπημένη του στο Saint Tropez άφησε ιστορία!

Ένα έντονο love story που γεννήθηκε στο πλατό του τουρκικού  «So you think you can dance» όπου εκείνος συμμετείχε κι εκείνη εργαζόταν ως ενδυματολόγος, μετά από αρκετά χρόνια κοινής ζωής και μια πανέμορφη κόρη, τη Μelisa, είχε την ομορφότερη κατάληξη, αυτή του γάμου.

Ο Acun και η Seyma, ένωσαν τις ζωές τους στην Τουρκική πρεσβεία στο Saint Tropez και στη συνέχεια δόθηκε ένα υπέρλαμπρο πάρτυ στο οποίο έδωσε το παρόν πλήθος καλεσμένων, ανάμεσά τους και ο παρουσιαστής του ελληνικού Survivor, Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα.

seyma1

Η νύφη, Seyma Subaci, έφτασε στο Saint Tropez με ένα ιδιωτικό αεροπλάνο το οποίο μάλιστα έγραφε πάνω « Keep Calm Bride on Board» μαζί με τα αρχικά του ζευγαριού μέσα σε μια καρδιά και φόρεσε μια σειρά από νυφικές δημιουργίες τις οποίες μπορείτε να δείτε στο άλμπουμ φωτογραφιών που ακολουθεί, μαζί με πολλές άλλες όμορφες στιγμές από τη διάρκεια της προετοιμασίας της αλλά και του after wedding party.

seyma2

H Seyma φόρεσε τέσσερις διαφορετικές δημιουργίες: Aρχικά ένα νυφικό Ζimmermann, τύπου vintage, με βολάν και δαντέλα από την κολεξιόν Spring 2016. (φωτό 3,4). Η δεύτερη δημιουργία είναι του Naeem Khan από την κολεξιόν Spring 2018 (φωτό 11). Η τρίτη δημιουργία είναι Vera Wang (φωτό 8) , ενώ το τέταρτο και τελευταίο κεντημένο με πέρλες και στρας εντυπωσιακό φόρεμα για το after wedding party της είναι επίσης Naem Khan. ( φωτό 9,10). Και στα δικά σας !

seyma3

seyma4

seyma5

seyma6

seyma7

seyma8

seyma10

seyma11

seymacun

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /