Chara Houses

Chara Houses at Skoutari, Mani, Lakonia
+30 6976118476, +30 6988729321
Contact Chara Houses

Γάμος στο Chara Houses στη Μάνη- Εκπληκτικό γαμήλιο σκηνικό με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Ο  γάμος των ονείρων σας τώρα γίνεται πραγματικότητα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον που ταυτόχρονα βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα από τη θάλασσα! 

 

To Chara Houses απέχει μόλις 5 μέτρα από την μαγευτική παραλία Καλαμάκια, και αποτελείται από 6 ανεξάρτητες μεζονέτες,  στην ανατολική Μάνη. Τα σπίτια περιβάλλονται από ένα μεγάλο κήπο με γκαζόν, στολισμένο από μεσογειακά φυτά, λουλούδια και ελαιόδεντρα. Οι οικίες ευρύχωρες και ασφαλείς,  μπορούν να φιλοξενήσουν 35-40 άτομα, και διαθέτουν όλο τον απαραίτητο και σύγχρονο εξοπλισμό για μία άνετη διαμονή.

 

Ο χώρος προσφέρει απόλυτη ηρεμία και μια τρυφερή επαφή με την άγρια φύση της Μάνης.  Μέσα σ’αυτό το ξεχωριστό περιβάλλον, μπορεί  να στηθεί και να οργανωθεί επάξια, οποιαδήποτε τελετή ή πάρτι της αρεσκείας σας, στον κήπο, στις πλατφόρμες ή στην παραλία. Το πέτρινο εκκλησάκι χτισμένο στην άκρη της θάλασσας σας περιμένει,  και αποτελεί  μία επιπλέον επιλογή για να γίνει ο τόπος που θα λάβει χώρα ο γάμος ή η βάπτιση των ονείρων σας!

 

Το μπαρ, οι τραπεζαρίες, όπως και πίστα χορού και διασκέδασης βρίσκονται στο κάτω μέρος του εξωτερικού χώρου. Βέβαια, η θέα στην θάλασσα είναι ανεμπόδιστη από κάθε σημείο του κήπου και των σπιτιών, ενώ όλοι οι διάδρομοι οδηγούν στην παραλία. Καταγάλανα και καθαρά νερά, απαλή, χρυσή άμμος καθώς και ιδιωτικός χώρος δίπλα στο κύμα, σαγηνεύουν κάθε επισκέπτη!

 

Λακωνικά, το Chara Houses έχει τη δυνατότητα και την εμπειρία, να οργανώσει την τελετή που οραματίζεστε.  Με μία ομάδα άριστων συνεργατών -catering, ανθοπωλείο, τεχνικό ήχου και φώτων, και dj, οι έμπειροι επαγγελματίες του Chara Houses είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν απ’ την αρχή μέχρι το τέλος, ώστε να γίνει πραγματικότητα μια αξεχαστη δεξίωση δίπλα στην θάλασσα. Η παραλία είναι ιδανική και για on-the-beach, bachelor πάρτυ!

 

 

Για να ζήσετε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη σας!

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /