Demetrios Bridal Collection - η θηλυκή εκδοχή της μέλλουσας νύφης

Η επιλογή του νυφικού είναι από τα πρώτα πράγματα που σκέφτεται κάθε μέλλουσα νύφη, πολλές φορές ακόμα και πριν την πρόταση γάμου. Όχι άδικα καθώς πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ημέρες στη ζωή κάθε γυναίκας, είναι η στιγμή που ζει το happy end στο δικό της ρομαντικό παραμύθι και θέλει να λάμπει. Ο Demetrios ονειρεύεται μαζί της το τέλειο φόρεμα, εκείνο που θα αγκαλιάσει το σώμα της, το παραμύθι της και θα συνοδεύει τις αναμνήσεις της για πάντα δημιουργώντας παραμυθένια νυφικά!

DEMETRIOS PAROU MAY 19 2AA

DEMETRIOS PAROU MAY 19 2A

Ο Demetrios ξέρει να διαβάζει τις γυναίκες και το δείχνει περίτρανα μέσα από τις συλλογές του. Κάθε γραμμή, κάθε κόψιμο, κάθε άνοιγμα είναι στρατηγικά μελετημένο ώστε να αναδεικνύει μοναδικά το γυναικείο σώμα. Είναι άλλωστε ο σχεδιαστής που έχει δημιουργήσει το δικό του «success story» στην ιστορία του bridal fashion. Στη φετινή συλλογή βλέπουμε για πρώτη φορά πρωτοποριακά κοψίματα στο λαιμό, αισθησιακές διαφάνειες στην πλάτη, διακοσμητικές λεπτομέρειες και λαμπερές πινελιές, αμάνικες τουαλέτες, πριγκιπικές σιλουέτες εμπνευσμένες από τα 50s και εντυπωσιακές μακριές κάπες. Πολυτέλεια, ευγένεια, φινέτσα και αισθησιασμός αναμειγνύονται με γαλλικές δαντέλες, τούλι, μετάξι, χρυσόσκονη και εντυπωσιακά κεντήματα αναδεικνύοντας κομψά την θηλυκή εκδοχή της μέλλουσας νύφης.

DEMETRIOS PAROU MAY 19 4

DEMETRIOS PAROU MAY 19 2

DEMETRIOS PAROU MAY 19 3

DEMETRIOS PAROU MAY 19 5

 

Όποιο και αν είναι το νυφικό των ονείρων σας ή ακόμα και αν δεν το έχετε αποφασίσει ακόμη στο ατελιέ του Demetrios θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό σχέδιο για το σώμα σας, το στιλ σου και το είδος του γάμου που θέλετε να κάνετε. Φορέστε το λαμπερό σας χαμόγελο και την καλή σας διάθεση και επισκεφθείτε το ατελιέ Demetrios. Ακόμα και αν ο γάμος σας είναι σχεδιασμένος για αργότερα, μην παραλείψετε να βάλετε μια στάση στο ατελιέ Demetrios.

Demetrios
Αθήνα: Eρμού 10 και Βουλής 17, τηλέφωνο: 210 3222503
Γλυφάδα: Λεωφ. Βουλιαγμένης 43, τηλέφωνο: 210 9631500
Πειραιάς: Αλκιβιάδου 124, τηλέφωνο: 210 4220250
Θεσσαλονίκη: Γεωργίου Σταύρου 10, τηλέφωνο: 2310 263486
www.demetrios.gr
INSTAGRAM: @demetriosbride
FACEBOOK: Demetrios Greece Νυφικά

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /