Επιλέξτε ένα κλασικό αυτοκίνητο για μια είσοδο με στυλ στο γάμο σας!

mercedes 4

Χωρίς αμφιβολία η ημέρα του γάμου είναι μια ημέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας.
Μετά από προσεκτική οργάνωση, όπου έχετε φροντίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από την τελειότητα.

Κάντε την κάθε στιγμή σας να ξεχωρίσει με την μεγαλοπρέπεια ενός κλασικού αυτοκινήτου. Οι αξίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο όπως άλλωστε και οι στιγμές που τις συνοδεύουν. Γράψτε το δικό σας παραμύθι κάνοντας τους πάντες να το θυμούνται. Το σκηνικό που θα δημιουργήσετε με την έλευσή σας στην εκκλησία με μία Rolls Royce ή μία Cadillac θα ταξιδέψει τους προσκεκλημένους σας σε άλλη εποχή που θα μείνει αξέχαστη σε όλους!
Αυτοκίνητα που με την πολυτέλειά τους θα σας δώσουν τη λάμψη των star και θα κάνουν το γάμο σας ακόμη πιο ιδιαίτερο. Βάλτε την προσωπική σας σφραγίδα με ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητά σας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!

cad 1

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΑΝΤΙΚΑ;
Είναι η ημέρα σας, γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να κάνετε μια βόλτα με το αυτοκίνητο των ονείρων σας; Νιώστε την πολυτέλεια και την δύναμη με ένα εντυπωσιακό κάμπριο αυτοκίνητο διθέσιο ή ακόμα και τετραθέσιο θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα πριν το γάμο σας. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποβάλετε το άγχος σας.
Όλοι αγαπούν τα κλασικά αυτοκίνητα και το σίγουρο είναι ότι θα σας εξασφαλίσει μια εντυπωσιακή είσοδο η οποία θα μαγνητίσει τα βλέμματα των καλεσμένων σας. Επιλέξτε το αυτοκίνητο-αντίκα της αρεσκείας σας και διακοσμήστε το με τις απαραίτητες συνθέσεις λουλουδιών. Φροντίστε ο στολισμός να είναι όσο γίνεται πιο διακριτικός και σε απαλούς χρωματικούς τόνους καθώς το αυτοκίνητο θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και θα αναδείξει όμορφα τη δική σας ρομαντική εμφάνιση.

mercedes 2

Ένα αυτοκίνητο-αντίκα αποτελεί από μόνο του ένα κόσμημα και είναι το ιδανικό φόντο για ξεχωριστές γαμήλιες φωτογραφίες που όμοιές τους δεν θυπάρχουν.
Ένα κλασικό αυτοκίνητο θα προσθέσει μια Vintage πινελιά στον γάμο σας. Εάν μάλιστα το ύφος του γάμου σας είναι ρομαντικό, τότε ένα αυτοκίνητο αντίκα είναι η λεπτομέρεια που θα απογειώσει την συνολική στυλιστική εικόνα.
Είναι αυτονόητο ότι την ημέρα του γάμου σας θα χρειαστείτε κάποιο είδος μετακίνησης, γιατί λοιπόν να μην το κάνετε με στυλ;
Χαρίστε μοναδικότητα στην ημέρα σας, όχι μόνο για τον γάμο αλλά και για την επέτειο, ακόμη και τα γενέθλια ή τη βάπτιση. και επιλέξτε ένα από τα κλασικά αυτοκίνητα με οδηγό από την συλλογή Classic Wedding Cars.

KKF 0248

Λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων, η εταιρεία Classic Wedding Cars επένδυσε στην ομορφιά και την ιστορία που φέρνει μαζί του κάθε κλασσικό αυτοκίνητο, αφενός για την μεγαλοπρεπή εμφάνιση και αίγλη τους, αλλά και για τις προσωπικές ιστορίες των διασήμων που συνδέονται με αυτά τα αυτοκίνητα.
Η εταιρεία Classic WeddingCars παρέχει έναν στόλο από ιστορικά αυτοκίνητα τα οποία όλα έχουν διατηρήσει την συλλεκτική τους αξία λόγω της γνησιότητας των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν για τις επισκευές τους. Για κάθε εκδήλωση θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε. Ερχόμαστε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

DSC 4800

Για περισσότερα δείτε:
www.ClassicWeddingCars.gr
κ. Ρασιδάκης Μιχάλης
6970 446565 & 2810 230707

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /