Δώρο 4ήμερη Κρουαζιέρα "Εικόνες του Αιγαίου" - Μεγάλος Διαγωνισμός White Project by White Wedding Magazine (Bridal Expo)

Τα μεγάλα δώρα και οι εκπλήξεις που περιμένουν τους επισκέπτες του White Project by White Wedding Magazine σιγά-σιγά αποκαλύπτονται! 

Tο White Wedding Magazine διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της 8ης Bridal Expo, το πρωτοποριακό White Project by White Wedding Magazine. Με την επιθυμία να προσφέρει στους μελλόνυμφους μια ολοκληρωμένη bridal πρόταση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά κορυφαία ονόματα στο χώρο της νυφικής μόδας και της γαμήλιας οργάνωσης αλλά και να συζητήσουν τις προτάσεις τους για τον δικό τους γάμο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Αίθουσας 6 του Ζαππείου Μεγάρου.

Οι εκπλήξεις όμως για τους επισκέπτες του White Project εντός της Αίθουσας 6 δεν σταματούν, καθώς όλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον μεγάλο διαγωνισμό με πολυτελή δώρα. 

Δώρο 1ο -  4ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» (Πειραιάς - Μύκονος - Κουσάντασι - Πάτμος - Ηράκλειο – Σαντορίνη - Πειραιάς)

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει μια 4ήμερη κρουαζιέρα, για την περίοδο του 2020, σε ημερομηνίες με διαθεσιμότητα προσφορά του ταξιδιωτικού οργανισμού Smile Acadimos

6 προορισμοί με το Celestyal Olympia. Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει πλήρη διατροφή, διαμονή σε εσωτερική δίκλινη καμπίνα, λιμενικά τέλη, το πρόγραμμα ψυχαγωγίας, πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης ποτών. Δεν περιλαμβάνονται προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης καθώς και οι μεταφορές από και προς το λιμάνι του Πειραιά. Για την διεκδίκηση του δώρου απαιτείται επικοινωνία με τα κεντρικά γραφεία της Smile Acadimos στην Αθήνα. 

O ταξιδιωτικός οργανισμός Smile Acadimos αποτελεί µέλος του ομίλου εταιρειών Palolympia s. a. που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 60’ και αναπτύχθηκε σε όλο το φάσμα του τουρισμού.

"Στην Smile Acadimos ο τουρισμός δεν είναι απλώς μια δουλειά για εμάς. Αγαπάμε τα ταξίδια και νιώθουμε πραγματικά τυχεροί, αφού αυτό που μας αρέσει περισσότερο είναι ταυτόχρονα και το επάγγελμά μας!"

SMILE ACADIMOS

Κεντρικό Κατάστημα Αθήνας: Ελ. Βενιζέλου 57, 10564 (1ος όροφος)

Τηλ. 210 37 38 000

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /