Δώρο pre-wedding Φωτογράφηση από τη Dream On Photography Τρύφωνας Τρυφωνόπουλος - Μεγάλος Διαγωνισμός White Project by White Wedding Magazine (Bridal Expo)

Μεγάλα δώρα και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες του White Project by White Wedding Magazine στο πλαίσιο της 8ης Bridal Expo.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση των 2 πρώτων μεγάλων μας δώρων για τα τυχερά ζευγάρια:

- Μιας 4ήμερης κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» (Πειραιάς - Μύκονος - Κουσάντασι - Πάτμος - Ηράκλειο – Σαντορίνη - Πειραιάς) με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, προσφορά του ταξιδιωτικού οργανισμού Smile Acadimos

- Ένα weekend πακέτο διαμονής, το οποίο περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα σε ένα από τα ξενοδοχεία Civitel Attik ή Civitel Olympic, προσφορά του Ομίλου Civitel Hotels & Resorts.

Ήρθε η στιγμή για την αποκάλυψη του 3ο μεγάλου και πολυτελούς δώρου.

Μια Pre-Wedding Φωτογράφηση για ένα τυχερό ζευγάρι προσφορά του κορυφαίου destination photographer Τρύφωνα Τρυφωνόπουλου και της Dream On Photography.

 dream on photography04

Η Dream On Photography δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Eιδικεύεται σε φωτογραφίσεις στο νησί της Σαντορίνης. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν: Φωτογράφιση γάμου / βάπτισης, πορτραίτο / καλλιτεχνική φωτογράφηση, αρχιτεκτονική φωτογράφιση, βιντεοσκόπηση, δημιουργία video clip και δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ.

Ο Τρύφωνας Τρυφωνόπουλος εμπνευστής και ιδρυτής της Dream On Photography σπούδασε Φωτογραφία, Διακόσμηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και την Αγγλία. Ο Τρύφωνας και η ομάδα του, έχουν σκοπό να αποδώσουν και να σας παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βασισμένοι στην ποιότητα, την δημιουργικότητα και την ιδιαίτερη  καλλιτεχνική ματιά. 

dream on photography03

DREAM ON PHOTOGRAPHY

www.dreamonphotography.gr

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /