Helena Kyritsi - Μοναδικές, ειδυλλιακές δημιουργίες για ξεχωριστές νύφες

H Έλενα Κυρίτση, δημιουργεί ειδυλλιακές και μοναδικές δημιουργίες, κάνοντας τις ιδέες σας πραγματικότητα, γιατί απλά "κάθε γυναίκα είναι μοναδική!" Σκοπός της είναι όλο και πιο πολλές γυναίκες να αισθάνονται υπέροχα φορώντας τις ξεχωριστές δημουργίες της σε νυφικά και βραδυνά φορέματά της, δημιουργίες που την έχουν κάνει γνωστή στο χώρο.

Γεννημένη στην Αθήνα και με καλλιτεχνικές ρίζες η Έλενα Κυρίτση ενδιαφέρθηκε για τη μόδα από τη νεαρή ηλικία των 9 ετών. Τον ελεύθερο χρόνο της τον περνούσε σχεδιάζοντας φορέματα. Τελειώνοντας το Λύκειο σπούδασε κατευθείαν σχέδιο μόδας, πατρόν και ιστορία τέχνης στην Αθήνα και αμέσως μετά φεύγει για σπουδές 2 ετών στο Los Angeles. Γυρνώντας στην Ελλάδα σχεδιάζει για μεγάλη εταιρεία ρούχων. Το 2000 ξεκινά ατελιέ στο Μαρούσι όπου και ασχολείται αποκλειστικά με τα νυφικά και τα φορέματα για γάμο. Έχει στο ενεργητικό της πολλές επιδείξεις μόδας με pret a porter και haute couture ρούχα.

helena kyritsi nyfika 

Η Έλενα Κυρίτση αφιερώνει το ταλέντο και την εμπειρία της στην δημιουργία ιδανικών νυφικών και βραδινών φορεμάτων, που ανταποκρίνονται ακόμη και στις υψηλότερες απαιτήσεις. Ως γυναίκα, αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες και τις ικανοποιεί, αποδίδοντας δημιουργίες με υψηλή αισθητική και γραμμές που κολακεύουν και αναδεικνύουν την σιλουέτα κάθε γυναίκας.  Οι συλλογές της είναι πάντα θηλυκές και πρωτοποριακές. Tα νυφικά και τα φορέματα που δημιουργεί, αποτελούνται από πολυτελή υφάσματα, μεταξωτά, αέρινα ενώ η αγάπη της για τις γαλλικές δαντέλες είναι εμφανής σε όλες τις συλλογές, οι οποίες κινούνται σε vintage ύφος.

models reunion

Πρόσφατα η ταλαντούχα σχεδιάστρια Έλενα Κυρίτση, γιόρτασε την επιτυχημένη της 20ετή πορεία της ως σχεδιάστρια με άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα στο “7th plusModels’ Reunion” με μια ιδιαίτερα συγκινητική επίδειξη με τίτλο “Mothers & Daughters”. Επιτυχημένα πρώην μοντέλα μαζί με τις κόρες τους, περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας υπέροχες δημιουργίες της Έλενας Κυρίτση, τιμώντας με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο την ταλαντούχα σχεδιάστρια.

ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ

Δημ. Γούναρη 125, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125

Τηλ.: 210 6147267

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /