Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά το White Project by White Wedding Magazine

Το White Project by White Wedding Magazine  επέστρεψε για 2η συνεχή χρονιά στο Ζάππειο Μέγαρο!

Το White Wedding Magazine συνεχίζοντας την περσινή μεγάλη επιτυχία του White Project by White Wedding Magazine, διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της 8ης Bridal Expo, το πρωτοποριακό αυτό project βάζοντας τον πήχη της επιτυχίας ακόμη πιο ψηλά.

 WHITE PROJECT 2020 MODEL WITH WEDDING DRESS 1

Επιθυμία της ομάδας του White Wedding Magazine είναι να προσφέρει στους μελλόνυμφους μια ολοκληρωμένη bridal πρόταση, μέσα σε έναν και μόνο χώρο.  Έτσι λοιπόν, στην ξεχωριστή αίθουσα 6 του Ζαππείου Μεγάρου, δημιουργήσαμε για άλλη μια φορά αυτό το πρωτοποριακό project. Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις εκπληκτικές δημιουργίες KAMELIA ANDRIOTI τις οποίες αναδείκνυαν εντυπωσιακά τα όμορφα μοντέλα που κινούνταν ελεύθερα στον χώρο. Ξεχωριστή αύρα στην αίθουσα έδιναν οι μουσικές επιλογές του DJ BY GEORGE MISIRLIS Οι εξαιρετικές προτάσεις από το CIVITEL HOTELS & RESORTS ήταν κάτι που δεν μπορούσε να παραλείψει κανένας επισκέπτης όπως άλλωστε και οι προτάσεις για μοναδικά γαμήλια ταξίδια από τον Όμιλο SMILE ACADIMOS αλλά και οι εντυπωσιακές προτάσεις για γαμήλιες φωτογραφίσεις από τον ταλαντούχo destination photographer Τρύφωνα Τρυφωνόπουλο του DREAM ON PHOTOGRAPHY. Για άλλη μια χρονιά οι ομάδα THE BARTENDERS φρόντισαν να διατηρήσουν στα ύψη την γαμήλια διάθεση όλων με τα τα εκπληκτικά κοκτείλ τους. 

Ευχαριστούμε θερμά τους εκθέτες KAMELIA ANDRIOTI, SMILE ACADIMOS, DJ BY GEORGE MISIRLIS, THE BARTENDERS, CIVITEL HOTELS & RESORTS, που εμπιστεύτηκαν το White Wedding Magazine και συμμετείχαν με ενθουσιασμό σ’ αυτό το μοναδικό project.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /